Nicole Kidman, dezvăluiri neașteptate despre căsnicia cu Tom Cruise

Nicole Kidman, dezvăluiri neașteptate despre căsnicia cu Tom Cruise
Citeste mai mult despre: Nicole Kidman, Tom Cruise,
Data publicarii: 06 Octombrie 2020
Data actualizare: 14 Ianuarie 2021
Recent, Nicole Kidman a vorbit despre timpul pe care l-a petrecut cu soțul ei de atunci, Tom Cruise, pe platourile thiller-ului erotic ”Eyes Wide Shut” (1999).

Într-un interviu pentru The New York Times, aceasta a declarat că avea ”o căsnicie fericită” alături de Cruise, la momentul filmărilor și chiar mergea cu el la curse de karting, la 3 dimineața, după ce se terminau lucrul.

În ciuda faptului că interpretau un cuplu care se confrunta cu infidelitatea, Kidman (53 de ani) a subliniat că rolurile lor nu au interferat cu propria lor relație sentimentală. 

”Eram fericiți în căsnicie la acel moment”, a explicat ea. ”Obișnuiam să mergem la curse de karting după acele scene. Închiriam un loc și mergeam la curse la 3 dimineața. Nu știu ce altceva să spun. Poate nu am abilitatea să mă uit în timp și să disec ceea ce s-a întâmplat. Sau nu vreau să fac asta”.

Nicole Kidman s-a căsătorit cu Tom Cruise la vârsta de 23 de ani, în 1990. ”Pentru că m-am măritat la 23 de ani, nu prea mergeam la petreceri, nu prea ieșeam cu prietenii în oraș. Stăteam acasă în mare parte a timpului. La 25 de ani, am avut primul nostru copil - avem o familie. Așa că sensul vieții mele era: muncă sau acasă”.

În ciuda declarațiilor lui Nicole Kidman, se crede că filmul ”Eyes Wide Shut” le-a distrus căsnicia. De altfel, în 2001, cei doi au divorțat. 

Foto: Profimediaimages.ro
VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies