Nicole Kidman, motivul pentru care nu mai ține legătura cu cei doi copii adoptivi

Nicole Kidman, motivul pentru care nu mai ține legătura cu cei doi copii adoptivi
Citeste mai mult despre: Nicole Kidman, copii adoptivi,
Data: 08 Noiembrie 2018
Nicole Kidman a făcut o declarație inedită despre cei doi copii ai ei adoptați alături de fostul soț, Tom Cruise, Isabella și Connor.

Actrița de 51 de ani a mărturisit pentru revista australiană WHO: ”Ei sunt adulți. Sunt capabili să ia propriile decizii”. Conform ziarelor americane, faptul că Isabella și Connor au devenit membrii ai Bisericii Scientologice a fost motivul pentru care mama lor a răcit relațiile cu ei.

Citește și: Nicole Kidman este o sirenă războinică în noul blockbuster ”Aquaman”. Cum arată în costumul de supereroină

Nicole Kidman a adăugat: ”Ei singuri au ales să fie scientologi și, ca mamă, treaba mea este să-i iubesc. Sunt un exemplu de toleranță și asta e ceea ce cred - că nu contează ce face copilul tău, copilul trebuie iubit și trebuie să știe că eu sunt deschisă să ofer iubire”.

Nicole - care a fost căsătorită cu Tom  - un adept înfocat al Bisericii Scientologice, între anii 1990 și 2001, a explicat că este foarte ”discretă” în legătură cu relației ei cu Isabella (25 de ani) și Connor (23 de ani). 

”Trebuie să protejez toate aceste relații”, spune ea. ”Sunt convinsă 150 la sută că mi-aș da viața pentru copiii mei pentru că acesta este scopul meu”.

Nicole nu a fost prezentă la nunta Isabellei din 2015. Când tatăl actriței a murit, în 2014, fiica ei cea mare nu a fost prezentă la înmormântare, pentru a-i fi alături. Cele două vorbesc ”din când în când”, dar nu au fost văzute împreună din 2006.

Mai mult, presa a remarcat faptul că Nicole nu-și menționează niciodată copiii adoptați în timpul discursurilor de la ceremoniile de înmânare a premiilor la Hollywood.

Foto: Getty
FULLSCREEN
Nicole Kidman, motivul pentru care nu mai ține legătura cu cei doi copii adoptivi
  • /Vezi episoade in intregime pe

STIRILEPROTV.RO

Mai mult pe STIRILEPROTV.RO