Nicole Kidman, susținută de un actor din X-Men după divorțul de Tom Cruise: „M-a ajutat să mă adun”

Nicole Kidman, susținută de un actor din X-Men după divorțul de Tom Cruise: M-a ajutat să mă adun
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 03 Mai 2019
Data actualizare: 03 Mai 2019
Actrița de 51 de ani a divorțat de Tom Cruise în 2001, după zece ani de mariaj. Atunci credea că viața ei se va sfârși, dar apropiații ei au ajutat-o să creadă în a doua șansă.

Nicole Kidman a suferit enorm după divorțul de Tom Cruise, care a survenit după ce ani la rând cei doi s-au străduit să facă un copil. Actrița a suferit o sarcină extrauterină și nu a putut păstra copilul. Ulterior, cei doi actori de prim rang au adoptat doi copii. O fată, Isabella Jane (27 de ani), și un băiat, Connor Anthony (24 de ani).

Actrița a dezvăluit că unul dintre oamenii care i-au fost alături în acele momente cumplite a fost Hugh Jackman (Wolverine în seria X-Men). Jackman și soția acestuia, Deborra-Lee Furness, au ajutat-o să-și revină din „agonie”.

„Când am divorțat, Hugh și Deb au fost părtași la vindecarea mea. Au fost unii dintre cei mai buni prieteni ai mei în acea perioadă”, a declarat Nicole Kidman pentru publicația Australian Women’s Weekly.


Nicole Kidman, Tom Cruise și copiii lor adoptați. FOTO: Getty Images

Citește și: Zece bărbați celebri care s-au însurat cu femei mai în vârstă decât ei. Oare au ales bine?

Actrița și-a găsit echilibrul și liniștea interioară în brațele chitaristului neo-zeelandez Keith Urban. Cei doi s-au căsătorit în 2006, la cinci ani de la separarea actriței de Tom Cruise.

Împreună cresc două fete, Sunday Rose (10 ani) și Faith Margaret (8 ani), care au venit pe lume pe cale naturală.

În ciuda divorțului de Tom Cruise, actrița a dezvăluit că îi este profund recunoscătoare actorului din Misiune Imposibilă. Chiar dacă nu a reușit să dea naștere niciunui copil în timpul mariajului lor. 

„M-am măritat din dragoste, dar fiind căsătorită cu un bărbat atât de puternic m-a ținut la adăpost de hărțuiri sexuale”, scrie Nicole Kidman într-un articol publicat de thecut.com.

Actrița mărturisește că a fost victima unor remarci cu tentă sexuală și unor hărțuiri de acest gen în copilărie, însă nu vrea să le expună în public.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies