Nicoleta Luciu s-a baricadat in casa din cauza problemelor grave cu acneea si cu kilogramele in plus. Cum arata acum una dintre cele mai sexy femei din Romania

Nicoleta Luciu s-a baricadat in casa din cauza problemelor grave cu acneea si cu kilogramele in plus. Cum arata acum una dintre cele mai sexy femei din Romania
Data publicarii: 04 Aprilie 2014
Data actualizare: 04 Aprilie 2014
In fata oglinzii neiertatoare, care ii arata atat cele 12 kilograme in plus, cat problemele cu acneea, Nicoleta Luciu se simte, cu siguranta, cazuta in depresie. Mai ales ca, nu demult, a fost declarata una dintre cele mai sexy femei din Romania. 

Aceasta problema a inceput in urma cu doua luni, cand bruneta a iesit in public si a povestit cosmarul pe care-l traverseaza. Nicoleta a marturisit ca intr-o dimineata s-a trezit cu fata acoperita de cosuri.

In tot acest timp, Nicoleta a ramas baricadata in casa. Socul suferit in fata oglinzii a fost prea puternic si nu a mai avut curajul sa iasa in lume. Deznadejdea s-a adancit si mai tare dupa ce a pierdut cateva contracte, din cauza acneei inestetice.

Chiar daca el insusi a fost socat sa vada ce proportii a luat Nicoleta Luciu, nutritionistul brunetei crede ca problema celor 12 kilograme in plus va fi rezolvata intr-un timp record.

"Am luat in greutate 12 kilograme din cauza nervilor provocati de aceste cosuri. M-am apucat de mancat paine. Rontaiam ca ma relaxa. M-am ingrasat din cauza stresului si a nervilor... Din cauza problemelor nu am mai iesit din casa", a dezvaluit Nicoleta Luciu.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies