Nicoleta Voicu, ceartă în direct cu fostul iubit. „Domnu’ Turda, hai să-ți spun eu cum ești tu”

Nicoleta Voicu, ceartă în direct cu fostul iubit. Domnu rsquo; Turda, hai să-ți spun eu cum ești tu
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 13 Martie 2019
Data actualizare: 13 Martie 2019
Au încercat să se împace, dar au eșuat lamentabil. Nicoleta Voicu și Gheorghe Turda au ratat orice șansă de împăcare, certându-se în direct, la televizor.

Telenovela Gheorghe Turda-Nicoleta Voicu a ajuns la final. Cei doi interpreți de muzică populară, care s-au despărțit la jumătatea lunii ianuarie a acestui an, au încercat o împăcare la început de martie. Însă, n-a mers. Prezentă în emisunea La Măruță, Nicoleta Voicu a dezvăluit că fostul ei iubit n-a dat niciun semn că vrea să se schimbe de dragul relației lor. 

A fost ca o minune care a ținut trei zile, ca ploile de vară”, a dezvăluit Nicoleta Voicu. „Nu mai suntem împreună, am fost de ziua lui, pe care a ținut-o la un restaurant. Dar m-am lovit de aceeași latură a lui, în care contează doar el. Adică am avut o zi întreagă plină, în care eu am lăsat niște lucruri ca să-i rezolv lui alte lucruri”, a spus interpreta, acuzându-l pe Turda că a ignorat-o din nou.

Nicoleta Voicu s-a plâns că toată ziua și-a petrecut-o făcând mici comisioane pentru Gheorghe Turda, pe când interpretul nu s-a obosit nici să coboare din mașină ca să o conducă până în casă. Pe fir a intrat și interpretul, care a reacționat virulent la cuvintele grele pe care le-a spus fosta lui iubită.

„Am vrut să rămân să mă relaxez, fiindcă am avut o zi foate grea cu sora mea la spital. Nu puteam să urc nici cu liftul la cât eram de obosit. Am zis că până se îmbracă, fiindcă nu puteam eu să vin să-ți țin eu... nu știu ce să zic, sutienul sau altceva”, a reacționat Gheorghe Turda în direct la Măruță.

Spiritele s-au inflamat, iar Gheorghe Turda a reacționat la acuzele Nicoletei Voicu, insinuând că interpreta a vrut să sară din mașină, în timpul deplasării. „O aveam pe conștiință, vă dați seama”, a tunat Turda.

Domnu’ Turda, hai să-ți spun eu cum ești tu! O să spun adevărul ăsta din casă. Tu ești cocoșat cu problemele altora. Tu când o să te debarasezi de cocoașa asta...”, a fost reacția promptă a Nicoletei Voicu.

Vezi mai jos toată discuția din platoul emisiunii La Măruță!

Prima despărțire, în luna ianuarie

În luna ianuarie, Nicoleta Voicu s-a despărțit de Gheorghe Turda printr-un poem postat pe Facebook. Nicoleta Voicu (47 de ani) a povestit că a luat decizia de a pune capăt relației cu Gheorghe Turda (71 de ani) fiindcă ajunsese să se simtă ignorată. Conform fostei iubite a lui Gheorghe Turda, interpretul era foarte preocupat de imaginea și viața lui, din care parcă ea nici nu făcea parte.
alte stiri...
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies