Nimeni nu a mai spus asta pana acum. Ce se intampla cand femeile mananca mere

Nimeni nu a mai spus asta pana acum. Ce se intampla cand femeile mananca mere
Data publicarii: 06 Ianuarie 2015
Data actualizare: 06 Ianuarie 2015
Merele, cunoscute pentru continutul bogat in vitamine, stimuleaza apetitul sexual al femeilor, au constatat cercetatorii italieni, care au observat o legatura intre intensificarea functiei sexuale si consumul zilnic de mere.

In cadrul unui experiment, ale carui rezultate au fost publicate in revista "Archives of Gynecology and Obstetrics", oamenii de stiinta au testat 731 de femei sanatoase, cu varsta cuprinsa intre 18 si 43 de ani, informeaza dailymail.co.uk.

Participantele la experiment au fost rugate sa prezinte un raport al consumului zilnic de mere si al obiceiurilor lor alimentare.

Apoi acestea au fost impartite in doua grupuri, unul care manca mere in mod regulat - peste un mar pe zi - si altul care nu consuma mere zilnic.

Dupa aceea, participantele la studiu au fost rugate sa completeze un chestionar intitulat "Indexul functiei sexuale a femeii/ Female Sexual Function Index" (FSFI).

Chestionarul a inclus 19 intrebari referitoare la activitatea sexuala a participantelor la studiu, inclusiv frecventa si satisfactia generala.

Cercetatorii au descoperit ca femeile care consumau un mar pe zi au obtinut un scor FSFI mai mare, ceea ce indica faptul ca merele au contribuit la cresterea placerii sexuale.

Potrivit studiului, consumul regulat de mere a crescut gradul de lubrifiere si functia sexuala, cercetatorii explicand acest lucru ca urmare a faptului ca merele contin florizin.

Citeste mai multe pe mediafax.ro!
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies