Nimeni nu o crede ca e insarcinata in 9 luni, dar ea mai are putin si naste. E incredibil cum arata aceasta femeie

Nimeni nu o crede ca e insarcinata in 9 luni, dar ea mai are putin si naste. E incredibil cum arata aceasta femeie
Citeste mai mult despre: sarcina, burtica, insarcinata, Yiota Kouzoukas,
Data: 05 Ianuarie 2018
Yiota Kouzoukas are 29 de ani si este de profesie fashion designer. Tanara a atras atentia presei dupa ce si-a documentat "sarcina aproape invizibila". Datorita modului in care arata in luna a noua de sarcina, Yiota a starnit numeroase reactii in mediul online. 

Daca ii urmaresti contul de Instagram si ii privesti cu atentie fotografiile, esti tentat sa crezi ca Yiota este insarcinata in doar cateva saptamani. In realitate, femeia urmeaza sa aduca pe lume un copil in luna ianuarie a anului 2018. 

"Burtica aproape inexistenta" a atras imediat atentia internautilor, insa Yiota nu este doar norocoasa posesoare a unui abdomen de invidiat. Tanara s-a confruntat cu o serie de probleme de sanatate.Conform Daily Mail, Yiota a suferit de endometrioza, motiv pentru care, o vreme, nu a reusit sa ramana insarcinata. Dupa ce a trecut printr-o interventie chirurgicala, uterul sau s-a pozitionat mult in spate, comparativ cu un uter normal. 

"In primele 4 luni de sarcina, uterul meu a fost retrovers, ceea ce inseamna ca era pozitionat spre interior. In majoritatea cazurilor, pana in a 12-a saptamana de sarcina acesta revine intr-o pozitie normala. In cazul meu, acest lucru nu s-a intamplat.", spune Yiota. 

Acesta este movitul pentru care burtica tinerei nu a crescut foarte mult. Intreaga perioada de graviditate a fost documentata pe contul de Instagram al lui Yiota. Femeia urmeaza sa aduca pe lume un copil perfect sanatos. 

Vezi episoade in intregime pe

STIRILEPROTV.RO

Mai mult pe STIRILEPROTV.RO