Nina Dobrev recunoaste! Vestea pe care toti fanii "Vampire Diaries" au asteptat-o

Nina Dobrev recunoaste! Vestea pe care toti fanii  Vampire Diaries  au asteptat-o
Data: 18 Noiembrie 2013
Asa cum se obisnuieste la Hollywood, cuplurile de actori sunt cat se poate de surprinzatoare in ceea ce priveste povestile lor de dragoste din viata reala.

Nina Dobrev si Ian Somerhalder au format un cuplu pana la inceputul acestui an, cand cei doi au decis de comun acord ca nu mai exista nimic care sa-i tina impreuna, astfel incat fiecare si-a vazut de viata lui, spre intristarea fanilor "Vampire Diaries", care ii admirau si ii sustineau.

Insa asa cum se intampla in cazul cuplurilor celebre, care se cearta de multe ori si se impaca tot de atatea ori, nici Nina si Ian nu fac vreo exceptie de la aceasta regula. Actrita s-a refugiat in bratele lui Derek Hough, fratele celei mai bune prietene a Ninei, pentru cateva luni de zile, cat sa uite de povestea de dragoste dintre ea si Ian, insa relatia lor nu a functionat si cei doi s-au despartit.

Potrivit celebdirtylaundry.com, Nina Dobrev si Ian Somerhalder au lasat la o parte atat neintelegerile din trecut, cat si relatia amoroasa a actritei cu Derek Hough si se pare ca acestia formeaza din nou un cuplu nu doar in serialul "Jurnalele vampirilor", in care cei doi sunt protagonisti, cat si in viata reala.

 

FULLSCREEN
Nina Dobrev recunoaste! Vestea pe care toti fanii Vampire Diaries au asteptat-o
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO