Noi detalii despre relația interzisă dintre soția lui Will Smith și amantul ei. Ce dezvăluire a făcut August Alsina

Noi detalii despre relația interzisă dintre soția lui Will Smith și amantul ei. Ce dezvăluire a făcut August Alsina
Autor: Redactia
Data publicarii: 20 Iulie 2020
Data actualizare: 09 Octombrie 2020
Vestea că soția lui Will Smith, Jada, a avut o relație cu un bărbat cu 21 de ani mai tânăr i-a șocat pe fanii cuplului, deși zvonuri că ar avea o “căsnicie deschisă” circulă de ani de zile. Deși inițial Jada (48 de ani) nu a recunoscut aventura, până la urma a mărturisit că și-a înșelat soțul cu August Alsina, un rapper de 27 de ani. 

Chiar dacă Will Smith și familia sa fac tot posibilul să treacă peste acest moment dificil și să mai dea o șansă căsniciei lor, Alsina vine să pună paie pe foc. Artistul, avid după promovare și publicitate, a lansat o piesa care pare să dea o noi detalii despre legătura lui cu Jada. În urmă cu câteva săptămâni, acesta a dezvăluit că s-a iubit cu Jada “câțiva ani”, “cu acordul lui Will Smith”.

Piesa care vine cu noi detalii despre aventura lor “interzisă” se numește “Entanglements”. Titlul piesei se referă la implicarea lui într-o relație complicată. “Știu că tu nu numește asta o relație, dar cu toate astea facem sex”, este unul dintre versuri.

În piesa lui Alsina, personajul feminin îi dezvăluie lui “cele mai ascunse secrete”, el însuși fiind “micul ei secret”. 

Concluzia piesei lui Alsina? “Partea cea mai tristă este că eu încă te iubesc”.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Yungin' (@augustalsina) peFanii rapperului sunt însă extrem de dezamăgiți, iar alții chiar revoltați. Aceștia îl acuză că face bani și își face reclamă pe spatele familiei lui Will Smith. "E total lipsit de respect, e ultima oara când mai ascult piesele lui". 

Jada Pinkett Smith a oferit explicații despre relația cu August, motivând-o prin faptul că în acea perioadă se despărțise temporar de Will. În presa de scandal, se zvonește însă, de ani buni, că Will și Jada au o „căsnicie deschisă”, adică ar avea voie să aibă alte relații sau aventuri, cu acceptul partenerului. Jada a negat acest lucru.

Sursa foto: GETTY IMAGES

După ce a negat vehement, soția lui Will Smith a revenit și a făcut lumină în acest caz: relația a existat, dar atunci nu mai era cu Will Smith.

„Ne-am despărțit. Decisesem să mergem pe drumuri diferite, pentru o bucată de vreme”, a dezvăluit Jada Pinkett Smith în carul emisiunii Red Table Talk, pe care o moderează. Invitat a fost chiar soțul ei, Will Smith, care a confirmat cele spuse de Jada și i-a cerut să detalieze cum s-a apropiat ea de August Alsina.

Totul începuse în urmă cu 4 ani și jumătate, când soții Smith au devenit apropiați de cântărețul de 27 de ani. „Totul a început că el avea nevoie de ceva ajutor, eu dorind să-l ajut cu sănătatea lui, cu sănătatea să mintală”, a spus Jada Pinkett Smith.

Apoi, pe fondul răcelii relației cu soțul ei, Jada s-a apropiat într-un alt fel de tânărul care avea nevoie de ajutor. 

„Pe măsură ce timpul trecea, am intrat într-un alt fel de încurcătură cu August. Și aș vrea să clarific un lucru, acela potrivit căruia tu mi-ai dat permisiunea… singura persoană care poate acorda acea permisiune sunt eu (…) Da, a fost cu siguranță o relație. Sufeream mult, eram distrusă. Cu timpul, în acea relație, am realizat că nu poți găsit fericirea în afara propriei persoane”, a confirmat Jada.
 

 

Întrebarea Mesei Rotunde cu Cornel Ilie, solistul VUNK: „Cea mai nasoală experiență sexuală!”
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!