Noi detalii despre starea lui Vladimir Putin! Președintele rus ar fi fost internat de urgență în spital și operat

Noi detalii despre starea lui Vladimir Putin! Președintele rus ar fi fost internat de urgență în spital și operat
Citeste mai mult despre: Vladimir Putin, cancer, operatie,
Autor: Iulian Ioncea
Data publicarii: 17 Mai 2022
Data actualizare: 21 Mai 2022
După ce la începutul lunii mai presa din Marea Britanie, printre care și celebra publicație „Daily Mail”, nota că Vladimir Putin urmează să fie operat de cancer după data de 9 mai 2022, acum jurnaliștii italieni de la „La Stampa” scriu că operația a avut loc.

Potrivit presei din Italia, Vladimir Putin a fost internat de urgență în spital și operat de cancer în jurul datei de 10 mai 2022, după cum ar fi afirmat unele surse apropiate de Kremlin. Iar recuperarea președintelui rus ar fi trebuit să dureze aproximativ zece zile, adică până în jurul datei de 20 mai.

„Zece zile de videoclipuri pre-înregistrate gata să-i acopere absența. Există dovezi că, în urmă cu aproximativ o săptămână, președintele rus a fost dus de urgență la clinică, era noapte, era foarte bolnav”, a scris jurnalistul italian Francesco Semperini, care afirmă că Vladimir Putin ar fi înlocuit de două sosii în toată această perioadă, cât el se află în spital.

Potrivit publicației „La Stampa”, Vladimit Putin este foarte bolnav și are cancer de sânge, iar în următoarele zile se va afla cu exactitate ce probleme are președintele rus și care a fost rezultatul operației sale.

Vezi și: 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!