Noi dezvăluiri despre petrecerile monstruoase date de Hugh Hefner: un câine a devenit dependent de cocaină

Noi dezvăluiri despre petrecerile monstruoase date de Hugh Hefner: un câine a devenit dependent de cocaină
Hugh Hefner, în centrul atenției la petrecerile Playboy. FOTO: Getty Images
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 10 Ianuarie 2022
Data actualizare: 10 Ianuarie 2022
Petrecerile răsunătoare găzduite de conacul Playboy al lui Hugh Hefner au ajuns în atenția publicului după ce mai multe fotomodele au făcut dezvăluiri în presă. O fostă iubită a „tăticului Playboy” și-a amintit cum un câine, deținut de un prieten de-al lui Hefner, a căzut în patima drogurilor.

Sondra Theodore, o fostă iubită a lui Hugh Hefner, a făcut dezvăluiri neașteptate într-un nou documentar despre petrecerile dezmățate ale fondatorului revistei Playboy. Actriță și fotomodel, azi în vârstă de 65 de ani, Sondra și-a amintit că de la petrecerile organizate de magnat nu lipsea un pudel pe nume Louis.

Cățelul, care îi aparținea lui John Dante, cel mai bun prieten al lui Hugh Hefner, obișnuia să-și vâre nasul peste tot, inclusiv în grămăjoarele de pudră albă, pe care invitații le prizau ca să se simtă bine.

Obiceiul l-a făcut pe cățel dependent de cocaină și l-a obligat pe stăpân să ia măsuri drastice.

John Dante era cel mai bun prieten al lui Hef. El avea un câine, pe nume Louis, și acest micuț pudel a devenit dependent de cocaină. O putea mirosi de la distanță. A trebuit să-l închidă atunci când erau oameni prin preajmă”, a dezvăluit Sondra Theodore în documentarul Secrets of Playboy, conform The Sun.

Sondra Theodore și Hugh Hefner, în 1977. FOTO: Getty Images

Mai multe fotomodele care locuiau la conacul Playboy au dezvăluit că petrecerile organizate aici erau monstruoase. Drogurile și partidele de sex, chiar și cu parteneri multipli, erau ceva obișnuit. 

Una dintre fetele care au confirmat această poveste este Holly Madison (42 de ani), care a fost vreme de 7 ani iubita lui Hugh Hefner. Femeia s-a confesat recent în legătură cu partidele, lipsite de inhibiții, de sex în grup care aveau loc de două ori pe săptămână.

Închipuiți-vă cum e să faci sex într-o cameră plină de femei care te urăsc. Și tu știi că spun numai tâmpenii despre tine. A fost oribil!”, a spus Holly Madison.

Fotografii: Getty Images 

Vezi și VIDEO:
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!