Noi reguli pentru accesul în cinematografe! În ce țară poți intra la film cu animalul tău de companie

Noi reguli pentru accesul în cinematografe! În ce țară poți intra la film cu animalul tău de companie
Citeste mai mult despre: animal de companie, Anglia, caine, cinematograf,
Data publicarii: 20 Ianuarie 2022
Data actualizare: 20 Ianuarie 2022
Iubitorii de animale își pot savura acum popcornul cu prietenii lor patrupezi, urmărind filmul preferat, chiar la cinematograf!

Dacă până acum ți se părea nedrept să mergi la cinema fără companionul tău canin, ei bine, cineva acolo sus (de la conducerea unui cinematograf din Manchester) s-a descis să echilibreze disputa și să deschidă o sală de film pentru câini. Stăpânii de pisici sau de animale de companie nu au acces aici.

Cinematograful din Manchester (Anglia) care s-a deschis special pentru câini (dog-friendly) are o capacitate de 36 de locuri și oferă proiecții în fiecare seară de luni. 

O dată pe săptămână, câinii de toate taliile și rasele pot viziona alături de stăpânii lor o serie de filme de succes, desigur, pe teme canine precum: Lassie, Hotel for Dogs, Bolt și Scooby Doo.

Ținând cont de auzul mai sensibil al câinilor, proiecțiile au nivel sonor mai scăzut, iar iluminarea se face astfel încât patrupedele să se simtă confortabil în sala de film.

Cei mai mulţi dintre blănoși sunt învăţaţi să-şi facă nevoile înainte de a intra la film şi reuşesc să se menţină curaţi pe toată durata peliculei, chiar și două ore şi jumătate.

Prețul unui bilet este de cinci lire sterline și include delicii gustoase potrivite atât pentru oameni, cât și pentru câinii lor, de care se pot bucura pe tot parcursul filmului.

De asemenea, stăpânii mai pot cumpăra o serie de gustări pentru câini și de la intrarea sălii de film situată la parterul locației.

Și asta nu e tot! Ducie Street Warehouse, hub-ul social din Manchester în cadrul căruia este amenajată sala de proiecții, oferă oaspeților și animalelor lor de companie mai multe spații de relaxare. Terasa, inclusiv restaurantul, barul, lounge-ul și Hotelul Native acceptă accesul cu câini. 

Foto: @duciestreet/Instagram

Vezi și:

Wine Trips România S2E9 | Mircea Radu a aflat secretul vinurilor albe și rose ale Cramei Jidvei

 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!