Nomcebo Zikode, în România. Interpreta hitului Jerusalema, mărturii despre cântecul care i-a schimbat viața

Citeste mai mult despre: Nomcebo Zikode, Jerusalema,
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 26 August 2022
Data actualizare: 26 August 2022
Nomcebo Zikode, vocea feminină din spatele hitului „Jerusalema”, se află pentru prima dată în România. Artista susține un concert într-un club select din Mamaia, vineri seară. Înainte de eveniment, ea și-a exprimat satisfacția pentru că a ajuns în țara noastră și a dezvăluit cum i-a schimbat viața acest cântec.

Nomcebo Zikode se declară copleșită de dragostea celor din jur, pe care o simte în fiecare țară în care merge. Nu se aștepta ca numele ei să ajungă pe toate continentele, dar s-a întâmplat grație unei melodii care a luat avânt în pandemie. Jerusalema a devenit un simbol al speranței și al solidarității umane în timpul pandemiei de Covid-19, iar asta a impresionat-o pe artista sud-africană.

Mi-a schimbat viața! Toată lumea vrea să călătorească în jurul lumii, iar eu asta fac. Cunosc oameni minunați, cu inimi curate. Asta înseamnă mult pentru mine. Uneori plâng, deoarece mă întâlnesc cu oameni frumoși pe care s-ar putea să nu-i mai văd vreodată. Asta înseamnă mult pentru mine”, ne-a spus Nomcebo Zikode, aflată la primul ei concert în România, programat vineri, 26 august. Detalii AICI.

În ciuda bucuriilor uriașe, cântecul, scris împreună cu Master KG, i-a adus și un puternic gust amar. Cântăreața a dezvăluit că nu a fost plătită încă pentru munca ei la acest hit și se află în proces cu casa de discuri.

Nu aș fi avut asemenea putere să scriu și să cânt acest cântec, dacă nu era Dumnezeu. Nu vrei să-l superi pe Dumnezeu, așa că eu cred că într-o zi voi primi acei bani. Dar nu sunt frustrată din cauza asta, deoarece călătoresc în toată lumea, sunt atât de fericită. Ai putea încerca, prin toate mijloacele, să mă întristezi sau să mă înlături, dar Dumnezeu mă va ridica mereu”, a spus Nomcebo Zikode.

Vezi interviul complet mai sus!
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies