Noua fată Bond, de la puștoaica săracă din Cuba, la starleta de azi. Ana de Armas are un dar aparte

Noua fată Bond, de la puștoaica săracă din Cuba, la starleta de azi. Ana de Armas are un dar aparte
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 06 Mai 2019
Data actualizare: 06 Mai 2019
Ana de Armas este noua „femeie fatală” din seria James Bond, iar criticii de film spun că e cea mai sexy dintre toate fetele Bond care au apărut până acum în serie.

Pe lângă aspectul ei atrăgător, Ana de Armas surprinde cu povestea ei de viață. Născută în Santa Cruz del Norte (Cuba), Ana de Armas a făcut un titlu de glorie din originile ei spaniole (din partea mamei). La vârsta de 12 ani a decis să devină actriță și a urmat cursurile Școlii Naționale de Teatru din Havana.

În 2006, la vârsta de 16 ani, a jucat primul ei rol de film, în pelicula Una rosa de Francia. Doi ani mai târziu s-a mutat în Spania, unde a cunoscut succesul cu serialul El Internado

Însă, Ana de Armas a fost făcută pentru Hollywood, unde s-a stabilit în 2014. A jucat în Por un punado de besos, iar un an mai târziu în thrillerul erotic Knock, Knock, alături de Keanu Reeves.

În 2016 a avut mare succes alături de Edgar Ramirez și Robert de Niro în filmul Hands of Stone (Pumni de piatră).

Se pare că aceste roluri au prins-o bine, căci în 2017 a apărut goală în filmul Blade Runner 2049, în care a jucat alături de Ryan Gosling.

Ana de Armas va fi cea de-a 76-a fată Bond din seria de mare succes și Daniel Craig are toate motivele să o țină în frâu. Tânăra actriță cubanezo-spaniolă are un dar aparte, acela de a se îndrăgosti de colegii de platou.

„M-am îndrăgostit de câțiva oameni. Acum, în timpul filmărilor, știu deja ce o să se întâmple”, a declarat Ana de Armas pentru The Sun.

Vezi în GLAERIA FOTO de mai jos cât de bine arată Ana de Armas!

Ana de Armas, alături de câțiva dintre actorii din Bond 25. FOTO: Getty Images

A plecat la Madrid cu 200 de euro în buzunar

La 18 ani, Ana și-a făcut bagajul și a plecat la Madrid pentru a-și continua cariera de actriță. Toate economiile ei de atunci se ridicau la 200 de euro, bani care nu i-au ajuns prea multă vreme.

„Sigur, nu știam că 200 de euro nu însemna nimic, deoarece în Cuba erau mulți bani. Era tot ce am putut economise din munca mea de actriță”, s-a confesat ea pentru publicația britanică.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies