Noua iubită a lui Brad Pitt se războiește de ani de zile cu Angelina Jolie. Care este motivul

Noua iubită a lui Brad Pitt se războiește de ani de zile cu Angelina Jolie. Care este motivul
Citeste mai mult despre: Brad Pitt, Angelina Jolie, Charlize Theron,
Data: 21 Ianuarie 2019
Se pare că Brad Pitt și Charlize Theron formează cel mai nou cuplu de la Hollywood.

Această relație ar putea fi una cu multe complicații, dezvăluie Daily Mail. Astfel, conform unui articol apărut în 2017, Charlize Theron (43 de ani) și fosta soție a lui Brad Pit, Angelina Jolie (43 de ani), ”se războiesc de ani de zile” din cauza rolurilor de film și nu se suportă una pe cealaltă. 

Citește și: Transformare spectaculoasa pentru Charlize Theron. Cum arata actrita dupa ce s-a ingrasat peste 15 kg

Sursa amintește momentul în care Jolie ”a întârziat să semneze pentru un remake al peliculei Bride Of Frankenstein” doar pentru a o irita pe frumoasa actriță originară din Africa de Sud.

În 2017, Universal Pictures a creat Dark Universe, în genul Marvel, care a debutat cu ”The Mummy” (cu Tom Cruise în rolul principal), pe viitor fiind programate filme cu cei mai faimoși monștri, inclusiv Omul Invizibil (cu Johnny Depp), Dr Jekyll (cu Russell Crowe) și Monstrul lui Frankenstein (cu Javier Bardem). 

Apoi, lui Jolie i s-a propus rolul pentru „Mireasa lui Frankenstein”, la care aspira și Charlize Theron. Conform RadarOnline, Angelina Jolie ”a făcut-o pe Charlize să creadă că își dorește foarte mult rolul, refuzând în același timp se semneze contractul și să accepte partitura”.

RadarOnline consemnează, de asemenea, că ”Angelina nu a semnat încă afacerea cu Universal, dar oferta este încă valabilă. Salariul pentru rol ar fi de 20 de milioane de dolari. Aceasta pare să se amuze pe seama lui Charlize, care își dorește să facă acest film și este convinsă că Angelina îi pune bețe în roate”. 

Conform publicației menționate mai sus, Angelina și Charlize au ”o răfuială de ani de zile”. Exemplul ales de site a fost momentul când Theron se gândea să accepte rolul din ”Crima din Orient Express”, pe care inițial Jolie l-a refuzat, iar mai apoi l-a dorit. Până la urmă, acesta a ajuns la Michelle Pfeiffer. 

De asemenea, Jolie a jucat în ”Turistul” după ce Theron a refuzat partitura, conform lui Collider.

”Conflictul între cele două a început acum mult timp și nu va înceta”, a declarat o sursă pentru Radar. 

La ora actuală, se pare că Brad Pitt și Charlize Theron au început o relație sentimentală.

Foto: Getty
 
Seamănă cu o Angelina Jolie mai tânără, dar nu asta a fost principală atracție

FULLSCREEN
Noua iubită a lui Brad Pitt se războiește de ani de zile cu Angelina Jolie. Care este motivul
  • /Vezi episoade in intregime pe
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO