Connect-R, acuzat de furt de cel mai bun prieten din showbiz. Replica dura a cantaretului

Connect-R, acuzat de furt de cel mai bun prieten din showbiz. Replica dura a cantaretului
Citeste mai mult despre: Connect-R, Matteo,
Data: 08 Martie 2013
Connect-R se afla pe culmile succesului in ceea ce priveste cariera sa, insa reputatia sa ar putea avea de suferit dupa ce la adresa sa au fost lansate acuzatii grave.

Artistul este acuzat de furt de catre un coleg de breasla, care i-a fost si bun prieten timp de 14 ani.

Matteo il acuza pe Connect-R ca i-ar fi furat o melodie si spune ca a ajuns intr-o situatie "penibila" pentru ca unul dintre cei mai buni prieteni ai sai l-ar fi tradat. Matteo sustine ca ideea piesei "Da-te-n inima mea" i-a apartinut si ca nu a vrut sa i-o cedeze lui Connect-R, desi acesta a insistat si i-a facut chiar si o oferta pentru melodie. Mai multe detalii, aici.


Reactia lui Connect-R nu a intarziat sa apara.

Cantaretul a recunoscut la cancan tv ca a auzit sintagma prima data de la Matteo, dar spune ca acesta nu inregistrase melodia si ca a fost mai mult decat incantat sa-l lase pe el sa scoata piesa "Da-te-n inima mea", care va fi urmatorul lui single.

"Nu e adevarat. N-are nicio legatura, e o prostie, o bazaconie. Piesa asta e compusa de mine. La Galati, la o petrecere privata, stateam de vorba cu Matteo si mi-a spus ca are vrea sa scoata o melodie, <>, dar mi-a spus ca nu a inregistrat nimic. Dupa ceva timp, ne-am intalnit iarasi si l-am intrebat daca a apucat sa faca ceva cu piesa. Mi-a raspuns ca nu si atunci l-am rugat sa mi-o dea mie, m-a intrebat daca imi place mult si atunci mi-a dat-o mie. John Puzzle mi-a spus ca ideea cu <> ii apartine lui, nu lui Matteo. Eu il voi actiona in judecata pe Matteo pentru chestia asta. El vrea sa se ridice pe munca mea si minte cu nerusinare.", sustine Connect-R.

Vezi declaratia completa a lui Connect-R pe acasatv.ro

Cine crezi ca spune adevarul: Connect-R sau Matteo?
Românii talentați stau pe

VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO