Noul iubit turc al Andreei Marin seamana izbitor de mult cu Stefan Banica. Vezi dovada: FOTO

Noul iubit turc al Andreei Marin seamana izbitor de mult cu Stefan Banica. Vezi dovada: FOTO
Citeste mai mult despre: Andreea Marin, Stefan Banica, Tuncay Ozturk,
Data: 05 Iunie 2013
La cinci luni de la divortul de Stefan Banica, Andreea Marin si-a regasit zambetul la bratul unui medic din Istanbul.

Tuncay Öztürk, alaturi de care fosta Zana a surprizelor e fotografiata tot mai des, are 26 de ani, este absolvent al Facultatii de Medicina din Istanbul, s-a perfectionat la universitati din Olanda si Germania, iar in prezent isi desfasoara activitatea la un spital din Istanbul.

Un amanunt care a scapat pana acum presei, insa care cu siguranta a fost remarcat de Andreea Marin, este cel referitor la asemanarea izbitoare dintre turcul Öztürk si fostul ei sot.

Ii despart nici mai mult nici mai putin decat 18 ani, insa comparand fotografiile lor, reies clar asemanarile fizice: acelasi zambet larg, aceeasi privire patrunzatoare, ascunsa sub sprancenele groase si o forma asemanatoare a nasului.

Invitata recent la "Happy Hour", Andreea Marin a recunoscut relatia. "El m-a facut bine", a spus ea cu zambetul pe buze. Cu toate acestea, vedeta s-a aratat mahnita de o declaratie a fostului sot:

"Din momentul in care am divortat, fosta mea sotie e libera sa faca tot ce vrea, ca si mine de altfel. Sigur, drumurile in Turcia din ultimii doi ani si pozitia neclara vis-a-vis de presupusa ei relatie a trezit noi speculatii. Potrivit celor aparute in presa rezulta ca relatia dintre ei ar fi din timpul casatoriei noastre, insa nu vreau comentez. Din respect pentru fiica mea, dar si pentru mine, nu vreau sa vorbesc despre asta", a spus Stefan Banica.

"M-a surprins ca Stefan a facut o speculatie pe tema relatiei mele, ca ar fi inceput in timpul casniciei. Si despre el s-au spus multe si eu nu am fost altfel decat alaturi de el. M-a deranjat. Eu sunt un om care a luptat mult pentru casnicia lui, pana la capat", a raspuns Andreea Marin.

FULLSCREEN
Noul iubit turc al Andreei Marin seamana izbitor de mult cu Stefan Banica Jr. Vezi dovada
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies