Noul Prefect al Capitalei a vorbit despre posibilitatea carantinării Bucureștiului

Noul Prefect al Capitalei a vorbit despre posibilitatea carantinării Bucureștiului
Citeste mai mult despre: COVID-19, Bucuresti, carantina, coronavirus,
Autor: Iulian Ioncea
Data publicarii: 15 Martie 2021
Data actualizare: 15 Martie 2021
În urmă cu doar câteva zile, premierul Sorin Cîțu l-a numit pe Alin Stoica în poziția de Prefect al Capitalei.

După numire, acesta a fost întrebat dacă Bucureștiul va intra în carantină din cauza celui de-al treilea val al pandemiei de coronavirus, Alin Stoica afirmând că momentan nu se gândește la această soluție. Însă, noul Prefect al Capitalei a ținut să precizeze că dacă numărul de cazuri va crește în continuare, va avea loc o ședință în cadrul căreia se va discuta și despre posibilitatea carantinării.

„Este adevărat că situația nu este foarte bună. Conform legii, carantinarea se impune la 6 la mie. Dacă pot fi luate măsuri suplimentare de prevenire a carantinării, le vom adopta. Voi solicita atât DSP, cât și ISU să vedem seria de date și să facem o mică prognoză, să vedem în a doua parte a săptămânii dacă se păstrează trendul. Dacă se păstrează, să avem o altă ședință și să vedem dacă se impun alte măsuri în anticiparea carantinării, trebuie să vedem dacă putem face ceva să prevenim această evoluție sau să ne pregătim pentru această situație”, a spus Alin Stoica la Europa FM.

foto: Agerpres

Pe VOYO.RO poți urmări emisiunile preferate cu 24 de ore în avans! Vezi și noua ofertă de filme și seriale, doar pe voyo.ro

Vezi și: Primii români care aterizează pe Marte!
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies