Morgan Freeman si Jesse Eisenberg pun la cale cel mai tare jaf cu ajutorul magiei, de la 20.30 

Morgan Freeman si Jesse Eisenberg pun la cale cel mai tare jaf cu ajutorul magiei, de la 20.30
Data publicarii: 22 Martie 2014
Data actualizare: 23 Martie 2014
In week-end la ProTV:

Sambata, 22 martie

20:30 – (12) Film artistic: Jaf in stil italian

Titlu original: The Italian Job

Regie: F. Gary Gray

Productie: SUA, Franta, Marea Britanie 2003

Cu: Donald Sutherland, Mark Wahlberg, Edward Norton, Charlize Theron, Jason Statham, Seth Green 

Genul: Actiune


Planul era perfect, misiunea a fost incheiata cu succes, iar ei au reusit sa scape basma-curata. Singura amenintare la care creierul operatiunii, Charlie Crocker ( Mark Wahlberg ), nu s-a gandit a fost ca va fi tradat chiar de catre un membru al bandei sale. Dupa ce au reusit sa fure aur in valoare de milioane de dolari dintr-un palat din Venetia, lui Charlie si echipajului lui, omul din interior Steve ( Edward Norton ),  geniul computerelor Lyle ( Seth Green ), chipesul sofer Rob ( Jason Statham ), expertul in explozive Left-Ear ( Mos Def ) si veteranul sistemelor de alarma John Bridger ( Donald Sutherland ), nu le vine sa creada ca unul dintre ei este de fapt impotriva lor. in acest punct al povestii intervine Stella, o frumoasa experta in sisteme de alarma, care se alatura lui Charlie si oamenilor sai in urmarirea tradatorului. Astfel ajung in California, unde planuiesc sa fure aurul aurul inapoi, intrand in retaua de control al traficului din Los Angeles si creand unul dintre cele mai mari blocaje rutiere din istorie. Acum nu mai este vorba doar de castig, ci si despre razbunare. 

 

Duminica, 23 martie

20:30 – (12) Film artistic: Now you see me: Jaful perfect

Titlu original: Now You See Me

Productie: SUA, Franta, 2013

Regia: Louis Leterrier

Cu: Jesse Eisenberg, Mark Ruffalo, Isla Fisher, Dave Franco, Melanie Laurent, Morgan Freeman, Michael Caine, Michael Kelly

Gen: actiune 


Membrii unei faimoase echipe de iluzionisti din lume, The Four Horsemen,  jefuiesc afaceristi corupti in timpul reprezentantiilor si isi rasplatesc publicul cu banii furati. Daniel Atlas (Jesse Eisenberg), Merritt McKinney (Woody Harrelson), Henley Reeves (Isla Fisher) si Jack Wilder (Dave Franco) sunt ajutati de dispozitive de ultima generatie in comiterea jafurilor. Urmariti de catre echipa lui Dylan (Mark Ruffalo), agent FBI, si Alma Dray (Melanie Laurent), Interpol, cei patru se joaca de-a soarecele si pisica cu autoritatile federale si reusesc sa ramana mereu cu un pas inaintea acestora. 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies