Nu a fost în stare să respecte memoria Arethei Franklin. Gestul Madonnei criticat dur la MTV VMA

Nu a fost în stare să respecte memoria Arethei Franklin. Gestul Madonnei criticat dur la MTV VMA
Autor: Mihai Burlacu
Data publicarii: 22 August 2018
Data actualizare: 22 August 2018
Madonna a dat-o în bară din nou. Gestul pe care l-a făcut pe scenă MTV i-a uimit pe toți și nu a trecut neobservat de oamenii care i-au adus critici dure pe rețelele de socializare

Regina muzicii pop, Madonna, a provocat numeroase controverse după ce și-a făcut apariția la premiile MTV Video Music Awards. O mare comunitate de oameni i-au cerut artistei să-i ofere respectul cuvenit regretatei artiste Aretha Franklin după ce Madonna a făcut un gest total nepotrivit.

Fanii i-au "cerut artistei "Respect"

Invitată pe scena galei de la New York, Madonna ar fi trebuit să-i ofere un tribut artistei care a decedat la mijlocul lunii august, însă artista a înlocuit timpul acordat tributului pentru a le povești oamenilor o experiență din viață să.

Regina muzicii pop a început discursul prin a menționa că muzica și cariera ei au fost influențate de Aretha, continuând să vorbească despre hit-urile sale care au făcut-o consacrată.

Pentru mulți, faptul că Madonna a vorbit mai mult de carieră să muzicală și mai puțin despre moartea Arethei, a fost o lipsa de respect, lucru care i-a adus destul de multe critici din partea celor care au fost cu ochii pe premiile MTV.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!