Nu are nici pe departe dimeniunile ideale, dar s-a pozat in lengerie intima, precum modele Victoria's Secret

Nu are nici pe departe dimeniunile ideale, dar s-a pozat in lengerie intima, precum modele Victoria s Secret
Data: 14 Noiembrie 2017
In cazul in care Ashley Graham, Danielle Brooks sau alte modele plus-size nu au reusit sa transmita un mesaj producatorilor de lenjerie intima, o tanara a hotarat sa traga un nou semnal de alarma: nu trebuie sa ai masuri de model pentru a putea vinde lenjerie intima. 

Femeile voluptoase, cu forme, cele care nu au dimensiunile "ideale" de 90-60-90, trebuie sa aiba reprezentatele lor in industria modei, dar din pacate, putine sunt cele care au reusit sa se afirme in acest domeniu. 

Tabria Majors se numara printre tinerele curajoase, care isi doresc sa demonstreze ca si femeile cu forme au un cuvant de spus in aceasta afacere de succes. 

Modelul plus-size a refacut trei dintre cele mai populare imagini cu ingerasii Victoria's Secret, iar rezultatul a fost pe masura curajului sau. Tabria s-a fotografiat in aceeasi postura, purtand aceeasi lenjerie ca celebrele modele. Chiar si decorul a fost unul aproximativ indentic. 

Rezultatul? 

Trei imagini extraordinare, care ar trebui sa le demonstreze reprezentantilor companiilor de lenjerie intima cu Majors merita sa fie imaginea brand-ului lor. 

"As putea sa fiu un ingeras Victoria's Secret... de Halloween, evident. In viata de zi cu zi acest lucru nu are cum sa se intample", a declarat tanara conform Revelist.com
VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO