Nu isi mai amintea nimic despre familie. Ce s-a intamplat cu aceasta femeie cand a ascultat glasul fiului ei

Nu isi mai amintea nimic despre familie. Ce s-a intamplat cu aceasta femeie cand a ascultat glasul fiului ei
Citeste mai mult despre: femeie, ce s-a intamplat, fiu, glas,
Data publicarii: 05 Ianuarie 2015
Data actualizare: 05 Ianuarie 2015
Cand un membru al familie este diagnosticat cu o boala care ii poate lua oricand viata, sau cu o boala care ii afecteaza starea de sanatatea in fiecare clipa, acest lucru este o tragedie. 

Nu numai persoana in cauza este afectata de situatie, dar si ceilalti apropiati. Asa se intampla si in cazul barbatului din imagine care incearca sa ajunga din nou la inima mamei lui.

Tanarul s-a gandit ca daca ii va canta mamei lui o melodie frumoasa aceasta il va recunoaste, dar din pacate, acest lucru nu s-a intamplat. Femeia sufera de Alzheimer, iar de cele mai multe ori, cei apropiati ei sunt niste straini. Chiar daca este un lucru greu de suporta, sotul si cei patru copii, ii ofera toata ingrijirea de care are nevoie si dragostea pe care o merita.

Daca la inceputul melodiei, femeie se simtea confuza, in timp ce fiul ei canta, aceasta a inceput sa il recunosca. Acest material video a fost realizat atunci cand femeia locuia alaturi de familia ei, dar acum se afla intr-un centru care sa se ocupe asa cum trebuie de starea ei de sanatate.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies