J Balvin: "Nu mă simt deloc mândru". Fotografia postată de artist care a ajuns virală

J Balvin:  Nu mă simt deloc mândru . Fotografia postată de artist care a ajuns virală
Citeste mai mult despre: J Balvin, Columbia, mesaj emotionant,
Autor: Mihai Burlacu
Data publicarii: 16 August 2018
Data actualizare: 31 Mai 2020
Cântărețul columbian J Balvin, a urcat recent pe contul sau oficial de Instagram o fotografie prin care a ținut să le transmită un mesaj fanilor

Recent, J Balvin a împărțit o fotografie cu un puternic impact emoționant pe contul său de Istagram alături de care și-a exprimat punctul de vedere cu privire la realitatea Columbiei, țară unde s-a născut.

 

Últimamente nuestro género musical anda más enfocado en la actitud de maleantes y narcos que en la música... Nací en el año 1985 en Medellín Colombia donde tuvo auge el narcotrafico, de lo cual NO ME SIENTO ORGULLOSO, pero es una realidad en ese tiempo era la plena calentura en la calles y por mas que lo quisieras evitar y no fueras “calle”, algún amigo, conocido o familiar fueron asesinado de las formas más crueles e inhumanas, como exponente del género quiero expresar que esta actitud fue la que dañó por generaciones mi país y afectó la cultura mundial con el mismo vicio. Yo como colombiano de Medellín pues no comparto la película, tengo amigos en todos los niveles sociales y los más calle “malos de verdad“ ni hablan, ni se sienten orgullosos de lo que son, tampoco lo aconsejan, ni mucho menos usan redes sociales. Para mi es un chiste lo que está pasando. Mejor hagamos música! Me gustaría llevarlos a un barrio de mi ciudad a ver cuantos de los más “calle” del género no salen corriendo o les da un infarto al ver que sus películas no tienen nada que ver con la cruda realidad, respeto pa lo que son calle y guardan silencio porque su dolor y su realidad es mejor no contarla pero cero respeto a todos los payasos del género, que los siguen miles de personas y lo único que tienen para brindar es una mierda de vibras cuando vinimos es a poner a la gente a bailar y a hacerlos felices.

A post shared by J Balvin (@jbalvin) on

"În ultimul timp, genul nostru muzical se concentrează mai mult pe atitudinea criminalilor și a traficanților de droguri decât asupra muzicii... M-am născut în 1985 în Medellin, Columbia, unde traficul de droguri a explodat, lucru de care nu mă simt mândru însă reprezintă chiar și a cum o realitate a zilelor noastre"

Cântărețul a continuat: "Dacă un prieten, cunoscut sau membru al familiei a fost asasinat în cele mai teribile moduri țin să menționez ca reprezentant al muzicii pe care o cânt, că această atitudine a dăunat generației țării mele și a afectat cultura"  

J Balvin este profund dezamăgit de situația din țara sa, însă își dorește ca prin muzică să schimbe puțin mentalitatea oamenilor. "Îmi place Medellin, și asta pentru că nu fac parte din acea categorie de oameni care trăiesc în acest oraș. Am prieteni de toate nivelele sociale care la radul lor, nici ei nu sunt mândrii de ce se întâmplă, doar că ei nu folosesc rețelele de socializare."

"Mai bine facem muzică! Mi-ar plăcea să va iau într-un cartier din orașul în care m-am născut să vedeți că sunt mulți oameni ai străzii care nu au nimic de-aface cu realitatea crudă. Respect pentru toți aceia care știu să-i facă pe oameni să danseze și să fie fericiți"

Artistul are în prezent peste 1 milion de aprecieri la această fotografie, dura de altfel, dar care descrie perfect barbaritățile care se petrec zilnic pe străzile marilor orașe din Columbia.

Țara situată în inima Americii Latine este una dintre cele mai periculoase țări din lume. Columbia este în prezent o țară cu nivel ridicat de criminalitate și cu manisfestari de violență, unde numărul răpirilor este în creștere de la o zi la alta iar traficul de droguri este văzut ca ceva "normal".


Medellin, Colombia/2018

FULLSCREEN
"Nu mă simt deloc mândru" Fotografia postată de J Balvin care a ajuns virală
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies