Nu multi parinti si-ar lasa copilul sa faca asta. Fiica adolescenta a Andreei Esca, subiect de controverse dupa un schimb de SMS-uri

Nu multi parinti si-ar lasa copilul sa faca asta. Fiica adolescenta a Andreei Esca, subiect de controverse dupa un schimb de SMS-uri
Citeste mai mult despre: Andreea Esca, Alexia Eram,
Data: 22 Ianuarie 2014
Andreea Esca este mama a doi copii frumosi si simpatici, de care este extrem de mandra. Pe Alexia a nascut-o in 2000, la aproape cinci luni dupa casatoria cu omul de afaceri Alexandre Douglas Eram, iar acum, fetita pe care o mai aducea la evenimente mondene se transforma intr-o adevarata domnisoara.

Cei mai multi romani s-au obisnuit sa o vada pe Andreea Esca la pupitrul stirilor ProTV sau in alte emisiuni de specialitate in care demonstreaza ca nu degeaba a fost supranumita cea mai buna stirista din Romania. Cum este, insa, prezentatoarea in viata de zi cu zi, in preajma familiei? Cum este mama Andreea Esca?

 

In exclusivitate pentru perfecte.ro, vedeta spunea ca, desi are o relatie speciala cu Aris si Alexia, este uneori o mama severa: "Imi place faptul ca desi suntem foarte apropiati unii de ceilalti si ca desi avem o relatie stricta in sensul in care nu sunt niste rasfatati care sa mi se urce in cap – pentru ca sunt destul de ferma atunci cand vine vorba despre lucruri care nu se fac – avem o relatie foarte apropiata si suntem prieteni si nu ne plictisim niciodata impreuna".

Ei bine, dezvaluirea ei s-a dovedit mai adevarata ca niciodata dupa ce a postat pe Facebook o conversatie pe care a purtat-o cu Alexia despre "utilitatea" orelor de sport - conversatie pe care nu multi parinti ar purta-o cu fiicele adolescente si glume pe care nu multi adulti le-ar permite copiilor. Parinti mai severi, adica. 

Iata ce conversatie au purtat cele doua:

 

VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies