Nu se cunoasteau deloc atunci cand au s-au vazut pentru prima data pe internet. Cum arata cand se intorc cu fata

Nu se cunoasteau deloc atunci cand au s-au vazut pentru prima data pe internet. Cum arata cand se intorc cu fata
Citeste mai mult despre: gemene, cum arata, fata, s-au cunoscut, straine,
Data publicarii: 09 Martie 2016
Data actualizare: 09 Martie 2016
Povestea celor doua tinere a inceput cand Maddie a intrat pe un site unde oamenii intra sa vada daca mai este cineva in lume care sa semene cu ei, iar in momentul in care a vazut chipul lui Amber a ramas fara cuvinte.

In secunda urmatoare, tanara si-a dat seama ca si-a gasit perechea, sau jumatatea, sau sora geamana. Maddie este din Washington, iar Amber locuieste in Australia si nu au nimic altceva in comun in afara de asemanarea fizica, ai putea sa juri ca sunt gemene.

Cele doua au stabilit sa se vada in Los Angeles, iar totul a decurs ca si cum s-ar fi intalnit doua vechi prietene, nu doua tinere care s-au vazut pentru prima data in viata lor. Dupa ce s-au machiat si si-au vopsit parul la fel, asemanarea a fost si mai mare, iar atunci cand au iesit pe strada, toata lumea a crezut ca sunt gemene.

Iubitii celor doua fete au participat si ei la intalnire si pentru cateva secunde nu si-au dat seama care este partenera lor. 

Povestea lor este acum virala, au plans atunci cand s-au despartit, dar si-au promis ca pastreaza legatura si ca vor apela la un test ADN, ca sa vada daca au vreo legatura.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!