(NU) SFIDEAZA MOARTEA! 10 filme in care personajele mor in accidente de masina  

(NU) SFIDEAZA MOARTEA! 10 filme in care personajele mor in accidente de masina
Citeste mai mult despre: filme, accidente, masini,
Data publicarii: 22 Martie 2011
Data actualizare: 22 Martie 2011
Accidentele, exploziile sau oprirea masinii pe marginea unei stanci sunt elemente de suspans, care tin spectatorul lipit de scaun. Moartea in urma unui accident de masina s-a dovedit a fi una dintre cele mai populare metode pe care regizorii o aleg pentru un impact dramatic puternic.

10. Thelma & Louise (1991) Pelicula lui Ridley Scott a facut valuri la timpul ei. Un road movie despre rebeliune si prietenia dintre doua femei, care pleaca la drum, departe de vietile sufocante, si care traiesc o calatorie a libertatii. In urma unor incidente, cele doua femei sunt urmarite de politie. Scena memorabila se desfasoara pe Marele Canion, unde fetele fac un salt mortal cu masina pentru a scapa de politie.

9. Death Proof (2007)
Quentin Tarantino spune povestea unui cascador psihopat, care urmareste femei si le ucide lovindu-le cu masina sa blindata. Tarantino nu se jeneaza sa arate un accident de masina ca-n realitate, ba chiar cu cadre sangeroase si dure la relanti, bucati de corp care sar si planuri apropiate ale femeilor, in timpul accidentului.

Citeste mai mult pe procinema.ro!

 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies