Nu si-a putut dezlipi mainile de pe ea. Gerard Butler, surprins de paparazzi in ipostaze hot alaturi de iubita

Nu si-a putut dezlipi mainile de pe ea. Gerard Butler, surprins de paparazzi in ipostaze hot alaturi de iubita
Data: 03 Septembrie 2016
Este unul dintre cei mai ravniti burlaci de la Hollywood, iar paparazzi l-au surprins in preajma unei brunete atragatoare, care i-a scos la iveala latura... obraznica.

Starul de cinema a profitat de perioada mai libera din punct de vedere profesional pentru a petrecere o zi relaxanta la plaja, alaturi iubita lui. Paparazzii nu puteau sa rateze o astfel de ocazie, asa ca i-au urmarit pe cei doi si i-au surprins in ipostaze interesante, care fac inconjurul internetului.

In pozele care au trezit interesul publicatiilor mondene, Gerard ii pune mana pe posterior iubitei lui vizibil mai tanara. Si la plaja, dar si in drum spre malul marii, actorul pare absolut hipnotizat de Morgan Brown.

VEZI IMAGINILE CU CEI DOI AICI.

Gerard Butler a trait in trecut o poveste pasionala de iubire alaturi de romanca Madalina Ghenea, despre care s-a crezut ca l-ar fi transformat in barbat de casa. Relatia dintre cei doi parea sa fie mai serioasa decat s-ar fi asteptat oricine, drept dovada stand dezvaluirile pe care le facea insusi actorul intr-o cunoscuta emisiune din Statele Unite ale Americii la vremea respectiva.

Mai in gluma, mai in serios, Butler recunoastea ca romanca insemna pentru el mai mult decat au insemnat alte femei. La randul ei, Madalina spunea atunci ca e un barbat senzational si ca nu exclude ideea de a face un copil. Asta nu i-a oprit insa sa se desparta si sa-si continue viata alaturi de alte persoane. 
Vezi episoade in intregime pe

STIRILEPROTV.RO

Mai mult pe STIRILEPROTV.RO