• PRO TV
  • ”Nu voia să fie Avicii”. Tatăl DJ-ului, despre motivul sinuciderii fiului său, în 2018

”Nu voia să fie Avicii”. Tatăl DJ-ului, despre motivul sinuciderii fiului său, în 2018

”Nu voia să fie Avicii”. Tatăl DJ-ului, despre motivul sinuciderii fiului său, în 2018

Tatăl regretatului DJ Avicii a vorbit despre relația dureroasă a fiului său cu faima și averea, mărturisind că nu s-ar fi așteptat niciodată ca acesta să-și ia viața.

Celebrul DJ suedez, pe numele real Tim Bergling, s-a sinucis în timpul unei vacanțe cu prietenii în Oman, pe 20 aprilie 2018, la vârsta de 28 de ani - la doi ani de când se retrăsese din lumina reflectoarelor. 

După ce a devenit artist internațional, Avicii a luat o pauză de la muzică pentru a lupta cu dependența de alcool și substanțe interzise.

Recent, tatăl său, Klas Bergling (76 de ani) a mărturisit pentru Sunday Times că fiul său era ”timid” și ”introvertit” și nu a știut să facă față ascensiunii rapide în lumina reflectoarelor.  ”Nu voia să fie Avicii, voia să fie Tim”.

DJ-ul, de altfel, a vorbit deschis despre dependența sa de alcool, care i-a provocat pancreatită.

Klas spune că ”unul dintre cele mai rele momente din viață” a fost atunci când familia și producătorul lui Avicii s-au strâns într-o casă din Ibiza pentru a-l convinge pe acesta să meargă la dezintoxicare. 

”M-am simți de parcă mi-aș fi trădat fiul. Am fost naiv să cred că dezintoxicarea ar fi rezolvat toate problemele fiului meu”. 

Foto; Getty

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni