Numărul persoanelor infectate cu noul coronavirus a scăzut incredibil în China: sub 1.000 de cazuri active

Numărul persoanelor infectate cu noul coronavirus a scăzut incredibil în China: sub 1.000 de cazuri active
Citeste mai mult despre: coronavirus, #nefacembine, China,
Autor: Iulian Ioncea
Data publicarii: 24 Aprilie 2020
Data actualizare: 24 Aprilie 2020
În ultimele zile, din China au venit numai vești bune: orașul Wuhan a fost redeschis, populația poate ieși liniștită din case, iar numărul total al cazurilor active de coronavirus din țară a scăzut incredibil de mult.

Potrivit datelor oficiale care se regăseau pe site-ul worldometers.info în dimineața zilei de 24 aprilie 2020, China mai înregistra doar 915 cazuri active de coronavirus, dintre care 6 au fost anunțate în ultimele 24 de ore.

Vestea este una minunată, ținând cont că virusul ucigaș care s-a răspândit în toată lumea a plecat din China, acolo unde au fost înregistrate, din decembrie 2019 și până astăzi, nu mai puțin de 82,804 de persoane infectate cu coronavirus. Din acest număr, 4.632 de persoane și-au pierdut viața, iar alte 77.257 s-au vindecat.

Chiar dacă cifrele sunt mult mai mici decât în țări precum SUA, Spania, Italia și Franța, guvernul chinez este acuzat de mai mulți conducători ai lumii că au ascuns numărul real al cazurilor și al deceselor, mai ales din cauza faptului că au refuzat să anunțe public câte teste pentru coronavirus au făcut în total până acum.

Vezi și: Ana Morodan - Cum să te muți (fără mobilă si garderobă) în online 2. Când facem bine, #NeFacemBine
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!