Numele de cod ale lui Harry și Meghan, dezvăluite. Care e identitatea secretă a cuplului regal

Numele de cod ale lui Harry și Meghan, dezvăluite. Care e identitatea secretă a cuplului regal
Citeste mai mult despre: printul Harry, Meghan Markle, nume de cod,
Data: 18 Septembrie 2018
Au fost dezvăluite numele secrete pe care gărzile de corp ale cuplului regal le folosesc atunci când e vorba de Meghan și Harry. 

În urma fastuoasei nunți din luna mai a acestui an, Meghan Markle și Prințul Harry au devenit unele dintre cele mai populare figuri din familia regală, așa că nu este nicio surpriză că cei doi au nevoie să fie păziți tot timpul.

Conform Express.co.uk, numele de cod ale Ducesei și Ducelui de Sussex au fost dezvăluite de curând. Bodyguarzii lor folosesc aceste nume secrete pentru a-și nota în agenda mobilului numerele private de telefon ale lui Meghan și Harry. 

Astfel, în cazul în care un astfel de telefon ar ajunge pe mâini greșite, noul proprietar nu ar găsi nicio referință la Prințul Harry ori la soția acestuia.

O sursă a declarat pentru Daily Star că Harry și Meghan au drept pseudonime David Stevens, respectiv Davina Scott.

Numele sunt inspirate de titlurile lor, inițialele DS provenind de la Ducele și Ducesa de Sussex. 

Sursa menționată mai sus a declarat: ”Dacă cineva ajunge în posesia unui telefon aparținând unui asistent regal ori unui membru al echipei de securitate, nu va găsi numele lui Harry sau Meghan acolo. Ar fi prea riscant. Astfel, li s-a dat nume de cod care, din motive evidente, sunt schimbate regulat”.

Prințul William și Kate Middleton au, de asemenea, nume de cod, aceștia ascunzându-se după identitatea lui Danny Collins și Daphne Clarke. Ca și în cazul lui Harry și Meghan, inițialele ”DC” provin de la titlul nobiliar pe care îl au William și Kate: Ducele și Ducesa de Cambridge. 

Foto: Getty

FULLSCREEN
Numele de cod ale lui Harry și Meghan, dezvăluite. Care e identitatea secretă a cuplului regal
  • /Vezi episoade in intregime pe
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO