NUNTA ANULUI Dansul mirilor a fost unul dintre cele mai romantice momente ale serii

NUNTA ANULUI Dansul mirilor a fost unul dintre cele mai romantice momente ale serii
Nunta lui Brigitte cu Florin Pastramă
Data publicarii: 08 Iulie 2019
Data actualizare: 08 Iulie 2019
Unul din momentele cele mai romantice ale nunții anului a fost dansul mirilor.

Brigitte și Florin Pastramă au dansat îmbrățișați pe o piesă de dragoste, iar pe ritmurile melodiei s-au privit și și-au zâmbit incontinuu. Mirii au pregătit o coregrafie simplă, dar de mare efect și au creat un moment de poveste pentru cei prezenți. 

La nunta anului, invitatii au avut parte de un show marca Edi Drăgoi Band, dar și de un concert la harpă. A existat și un moment de cabaret, unul grecesc, un recital de nai și un moment acordat Prestige Orchestra și Mahala Rai Banda. După tăierea tortului, adică după trei dimineața, a cântat prietenul mirilor, Florin Salam. 


Căsătorit în fața lui Dumnezeu, după ce a trecut la religia penticostală,  Florin Pastramă a declarat: „Mă simt foarte fericit, îi mulțumesc bunului Dumnezeu că mi-a dat-o pe Brigitte. Are un suflet deosebit. Mă iubește, o iubesc foarte tare și eu. Mă mai atinge, așa, la câteva zile, dar e bine. Că dacă o face, nu mai greșesc și chiar îi mulțumesc pentru lucrul ăsta.”


La rândul ei, Brigitte a declarat fericită: Sunt liniștită, pentru că având binecuvântarea domnului Iisus vom avea o căsnicie fericită, unde vrăjmașul nu va putea să-și bage coada. Sau chiar dacă va încerca, vom birui. Amândoi mergem pe aceeași cale și amândoi îl avem ca stăpân pe Domnul Iisus. Știu că Florin e un tip glumeț din fire, dar pentru amândoi această zi a fost una specială, încă de dimineață, pentru că am avut Cina Domnului, un moment înălțător care se întâmplă o dată pe lună. Sunt fericită pentru că am o familie în Domnul, pentru prima dată, și sper ca Dumnezeu să ne binecuvânteze cu copii. Pentru că îmi doresc din suflet să văd și eu cum este o familie întreagă.”

FOTO: ȘTEFAN BANUVIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies