NUNTA ANULUI. Gina Pistol, senzațională în a doua rochie de mireasă, pe care a purtat-o la petrecere

NUNTA ANULUI. Gina Pistol, senzațională în a doua rochie de mireasă, pe care a purtat-o la petrecere
Data publicarii: 28 Mai 2023
Data actualizare: 28 Mai 2023
Sâmbătă, 27 mai, Gina Pistol și Smiley s-au căsătorit! După cununia civilă și cununia religioasă care au avut loc discret, în prezența familiilor și a celor mai apropiați prieteni, la Palatul Snagov, cei doi miri au petrecut alături de invitații lor la Orangeria Iris.

Se știe deja că aceasta a pregătit două rochii pentru marele eveniment, iar rochia purtată la cununia civilă s-a potrivit perfect stilului ginerelui, prin delicatețea dantelei din zona bustului și a brațelor, dar și datorită fluidității mânecilor și fustei. 

În a doua parte a evenimentului, Gina Pistol a optat pentru o a doua rochie, care a făcut-o să arate ca un star de la Hollywood. Mai precis, seamănă cu piesa vestimentară purtată de Angelina Jolie la premiile Oscar.

Frumoasa vedetă a spus, pe Instagram, că de prima rochie s-a îndrăgostit iremediabil când a văzut-o pe internet, iar pe a doua și-a făcut-o pe comandă după propriile preferințe. 

„Voi purta două rochii, une pe care o voi purta la cununia civilă, religioasă și la petrecere, în prima parte, după care o să am rochia de petrecere. Voiam ceva care să-mi fie confortabil, că mă încalț în ciocate, că nu rezist să stau în tocuri toată ziua. O să vă arăt în ziua nunții, nu vă pot arăta până atunci. Acum am a doua rochie gata, prima rochie e comandată, o văzusem pe internet și am zis că asta e rochia mea. ”
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!