Nunta lui Justin Bieber cu Hailey, comparată cu cea a lui Meghan cu Harry

Nunta lui Justin Bieber cu Hailey, comparată cu cea a lui Meghan cu Harry
Citeste mai mult despre: Justin Bieber, nunta,
Data publicarii: 27 Noiembrie 2018
Data actualizare: 27 Noiembrie 2018
Pe lista invitaților se vor regăsi vedete de primă mână de la Hollywood.

Justin Bieber și Hailey Baldwin sunt împreună de câteva luni, iar din luna septembrie, cei doi sunt și căsătoriți. Conform unei surse, preluate de Cosmopolitan.com, Justin ”avea nevoie” să-și ia acest angajament în fața lui Hailey.

Citește și: Justin Bieber, schimbare radicală de look. Care a fost reacția fanilor

Acum, cei doi și-au unit destinele în fața legii, dar își doresc și o ceremonie religioasă, urmată de o petrecere pe măsură. O sursă a confirmat pentru People: ”Sunt căsătoriți de câteva săptămâni, însă amândoi și-au dat seama că nu se pot simți soț și soție dacă nu au parte și de o ceremonie religioasă. Ei vor să-și celebreze căsnicia”.

Justin și Hailey sunt, fără de seamă, figuri importante ale culturii pop, iar Cosmopolitan se grăbește să compare nunta lor cu cea a lui Meghan și Harry, din luna mai. Chiar dacă lista invitaților nu a fost dată publicității, la marele eveniment își vor face apariția, cu siguranță: întreaga familie Kardashian, modelele Hella, alături de care lucrează Hailey, Scooter Braun, managerul lui Justin, Jaden Smith, care este cel mai bun prieten al lui Bieber.

Despre locație nu se știe încă nimic. Justin și Hailey s-au logodit în timpul unei vacanțe în Bahamas, așa că aceasta poate fi o destinație posibilă. La fel de bine, aceștia ar putea face nunta la New York, orașul natal al lui Hailey, sau chiar în Canada lui Bieber. Vezi AICI 8 sfaturi pentru o nuntă reușită!

Justin iubește Canada, acolo este acasă. Este un loc special pentru el și i-ar plăcea să facă nunta acolo”, a mai spus sursa pentru publicația People.

Foto: GettyVIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies