O actriță de 21 de ani a postat pe Twitter poze cu ea goală ca să scape de răzbunarea unui hacker

O actriță de 21 de ani a postat pe Twitter poze cu ea goală ca să scape de răzbunarea unui hacker
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 17 Iunie 2019
Data actualizare: 03 Iulie 2022
Actrița americană Bella Thorne i-a venit de hac unui hacker care o amenința cu publicarea unor fotografii indecente.

Bella Thorne a luat o decizie pe care unii ar considera-o ieșită din comun. Actrița a refuzat să-i facă pe plac unui hacker care o șantaja, și a postat pe contul ei de Twitter câteva fotografii cu ea în ipostaze intime. Sunt tocmai fotografiile pe care acea persoană, probabil un fost iubit, i le-a sustras din calculatorul personal și care ar fi ajuns în mediul online fără voia ei.

În replică, Bella Thorne a decis să le publice chiar ea, pentru a dejuca planul murdar al hacker-ului.

Vezi mai multe fotografii cu Bella Thorne în GALERIA FOTO de mai jos! 

Actrița a anunțat pe rețelele sociale că toate conturile sale au fost compromise de un hacker, care a amenințat-o cu publicarea tuturor imaginilor stocate de ea.

„După cum știți, tot conținutul meu meu a fost sustras. În ultimele 24 de ore am fost amenințată cu propriile mele fotografii în pielea goală. Mă simt privită, simt că cineva mi-a luat ceva ce voiam să arăt unei singure persoane. Mi-a trimis până și fotografii cu alte celebrități în pielea goală, nu se va opri la mine sau la ele, va continua să facă asta.”

Citește și: Amber Heard a cerut pedepsirea drastică a celor care distribuie imagini cu vedete în pielea goală

„Pentru prea multă vreme am lăsat un bărbat să profite de mine, iar și iar, și m-a săturat de asta. Pun asta aici pentru că este decizia mea. Nu vei mai obține nimic de la mine (...) Uite aici pozele cu care m-a amenințat, cu alte cuvinte iată sânii mei!”, a scris actrița pe Twitter.

Cel care a șantajat-o pe actriță este, cel mai probabil, un fost iubit al acesteia, care a vrut să se răzbune în acest fel după ce relația dintre ei a eșuat. Bella Thorne a adăugat că a depus plângere la poliție și, în acest moment, bărbatul e căutat de FBI.

Fotografii: Twitter/Instagram/Profimediaimages.ro

  • Bella Thorne. FOTO: InstagramVIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies