O actrita de filme pentru adulti, aproape la fel de inteligenta ca cel mai tare fizician al planetei. Afla ce IQ-uri au si alte vedete:

O actrita de filme pentru adulti, aproape la fel de inteligenta ca cel mai tare fizician al planetei. Afla ce IQ-uri au si alte vedete:
Citeste mai mult despre: inteligenta, IQ, Jodie Foster, Stephen Hawking,
Data: 05 Septembrie 2012
Cu siguranta nu te-ai fi asteptat ca Dolph Lungren sa fie la fel de destept ca si Stephen Hawking, cel mai cunoscut si apreciat fizician din lume.

Jodie Foster se poate mandri cu un IQ 132 si are licenta luata la Yale.

Shakira
– IQ 140. Cantareata a si deschis o scoala in orasul ei natal si a fost invitata sa vorbeasca la Universitatea din Oxford (de tinut minte printre invitatii speciali s-au numarat presedinti ai Americii, Maica Teresa, Dalai Lama XIV si Einstein)

Steve Martin – IQ 142 a absolvit facultatea de psihologie la Cal State si s-a gandit la un moment dat sa devina profesor.

Scott Levy (AKA: The Raven) – IQ 143 este membru Theta Chi Fraternity si a studiat criminalistica la Universitatea Delaware, el si-a dorit sa devina de fapt avocat.

Asia Carerra - IQ 156 este o starleta de filme pentru adulti care a jucat in peste 370 de productii. Inainte sa aiba o stralucita cariera in aceasta industrie , Carerra canta la pian la varsta de 13 ani in Carnegie Hallsi mai tarziu a intrat la Universitatea Rutgers

Dolph Lundgren – IQ 160 Dolph are o diploma in inginerie chimica dobandita la Institutul de tehnologie Royal din Stockholm, Suedia. Mai mult decat atat, el are si un master in acelasi domeniu atestat de Universitatea din Sydney.

Quentin Tarantino - IQ 160. Nu este nici o surpriza aici. Desi nu si-a terminat nici macar liceul, Quentin a scris cele mai tari scenariide filme ale tuturor timpurilor.

Paul Allen – IQ 170. Paul este un investitor si filantropist American, cunoscut ca di cofondator alaturi de Bill Gates a Microsoft Corporation.

James Woods - IQ 180. Woods a excelat la testele SAT dar s-a lasat de scoala pentru a avea o cariera in actorie. Mai mult decat atat el s-a inscris la un curs de algebra liniara al universitatii University of California, Los Angeles inca de pe vremea cand era in liceu.

Vezi in galeria foto ce IQ-uri detin si alte personalitati din lumea cinematografiei si nu numai.

 

FULLSCREEN
Cu siguranta nu te asteptai ca aceste VEDETE sa fie mai inteligente decat cel mai tare fizician al planetei Afla ce IQ-uri au:
  • /Românii talentați stau pe

VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO