O actriță din Pakistan este hărțuită pentru că s-a lăsat pozată fără sutien, în timp ce fuma

O actriță din Pakistan este hărțuită pentru că s-a lăsat pozată fără sutien, în timp ce fuma
Citeste mai mult despre: Saba Qamar, actrita din pakistan, viral,
Autor: Redactia
Data publicarii: 24 Iulie 2018
Data actualizare: 24 Iulie 2018
Saba Qamar nu a făcut publice imaginile, însă ele au ajuns în mediul online și s-au viralizat imediat. 

Actrița pakistaneză Saba Qamar este una dintre cele mai apreciate frumuseți din țara sa, însă ultimele imagini cu ea au stârnit un val de reacții ieșite din comun. Viralizate rapid, fotografiile au împărțit internauții în două tabere.

Saba a primit numeroase comentarii răutăcioase, pentru că în imaginile publicate apare îmbrăcată într-o cămașă albă, pe sub care nu poartă sutien. Un alt motiv care i-a supărat pe unii dintre fanii ei este faptul că actrița a fost surprinsă fumând.

Imediat ce imaginile au apărut pe internet, fără că sursă lor exactă să fie cunoscută, mulți dintre internauți au acuzat-o că prin atitudinea ei jignește religia islamică.

Au existat și persoane care i-au sărit în apărare, în special pentru că nu actrița este cea care a făcut filmulețul incriminator public.

,,Cineva a filmat-o în pauză de la o ședință foto, când se schimba de haine, a postat filmulețul pe internet, dar tot ea este de vină? De ce nu ne vărsăm furia pe persoana care a făcut asta? Doar pentru că este model nu înseamnă că altcineva îi deține trupul", a scris o tânăra, în apărarea lui Saba Qamar. Qamar. 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies