O actriță din ”Pantera neagră”, desemnată Regina Box Office-ului în 2018

O actriță din  Pantera neagră , desemnată Regina Box Office-ului în 2018
Citeste mai mult despre: letitia wright, box office, Pantera neagra,
Data: 03 Ianuarie 2019
Grație rolurilor sale, tânăra actriță și-a câștigat un loc binemeritat printre starurile de la Hollywood.

2018 a fost anul de grație al tinerei actrițe Letitia Wright, cunoscută acum în toată lumea datorită rolului Shuri, prințesa Wakandei, din peliculele ”Pantera neagră” și ”Avengers: Infinity War”, dar și a aparițiilor sale în ”The Commuter”, dar și în ”Ready Player One”.

Citește și:  Cele mai așteptate filme ale anului 2019

Grație rolurilor sale din aceste patru filme, aceasta a devenit actrița cu cele mai mari încasări la box office în 2018, consemnează Fandango. Ceea ce înseamnă că, din acest punct de vedere, i-a depășit pe colegii săi de film Samuel L. Jackson, Chris Pratt, Josh Brolin sau Sebastian Stan.

Lista ”actorilor cu cele mai mari încasări la box office în 2018” a fost întocmită pe baza câștigurilor pe care filmele în care aceștia au jucat le-au înregistrat în SUA, iar Letitia Wright a primit titlul grație impresionantei sume de 1,55 miliarde de dolari. 

Mai jos, regăsiți lista încasărilor celor patru filme în care Letitia Wright a apărut în 2018: 

Black Panther (700.059.566 de dolari)

Avengers: Infinity War (678.815.482 de dolari)

Ready Player One (137.690.172 de dolari)

The Commuter (36.343.858 de dolari)

Actrița de origine guyaneză Letitia Wright (25 de ani) a glumit pe contul ei de Twitter, pe seama titlului primit: ”Tocmai am depus această sumă în contul meu bancar”.

Poate că Letitia este actrița cu cele mai încasări la box office, dar nu este cea mai bine plătită. Conform Forbes, cel mai bine plătit star de la Hollywood în 2018 este George Clooney care, deși nu a apărut în niciun film în anul care tocmai a trecut, s-a îmbogățit cu 239 de milioane de dolari după ce și-a vândut compania producătoare de tequila. 

Foto: Getty, Instagram

FULLSCREEN
O actriță din ”Pantera neagră”, desemnată Regina Box Office-ului în 2018
  • /Vezi episoade in intregime pe

STIRILEPROTV.RO

Mai mult pe STIRILEPROTV.RO