O adolescenta bolnava de cancer a lasat un mesaj secret inainte moara. Cuvintele au fost extrem de emotionante

O adolescenta bolnava de cancer a lasat un mesaj secret inainte moara. Cuvintele au fost extrem de emotionante
Data publicarii: 02 Aprilie 2018
Data actualizare: 02 Aprilie 2018
Este trist faptul ca unii oameni primesc mai putin timp decat ceilalti. Moartea este un factor cu care te confrunti extrem de greu, mai ales cand ii se intampla unei persoane tinere, deoarece stii ca avea toata viata inainte. 

Diagnosticarea cu o boala terminala la o varsta frageda, ii forteaza pe copii sa contempleze asupra ideii de moarte intr-un mod in care adultii nici nu s-au gandit. In timp ce anumite diagnostice pot zdrobi usor o persoana, o fetita in varsta de 13 ani, a reactionat extrem de curajos. 

Athena Orchard a fost diagnosticata cu o forma rara de cancer osos cand avea 12 ani. Desi s-au incercat numeroase metode de a-i salva viata, boala a devenit mortala, insa fata a ramas in continuare pozitiva. 

Athena a lasat un mesaj in spatele oglinzii din camera ei pentru familia ei, inainte sa moarta. Parintii ei au descoperit acel mesaj cand au fost pusi in fata terifinatului moment in care trebuiau sa ii goleasca camera dupa moartea acesteia. 

Tatal ei a declart:"Am inceput sa citesc, dar dupa un moment a trebuit sa ma opresc, deoarece a fost prea mult. Mi s-a rupt inima in doua."

Tatal Athenei a zis ca nu avea nicio idee ca fetita ei lasase in urma ei ceva atat de incredibil si a adaugat:"este ceva ce numai ea ar fi facut. Ea era o persoana spirituala si facea anumite lucrurile pe care nu le puteam intelege. Era atat de desteapta."

Mesajul Athenei este un testament pentru cat de multe probleme exista in viata unui om si cum o atitudine pozitiva te poate ajuta sa treci peste. Din fericire, cuvintele Athenei a inspirat multa lume. 

Iata aici mesajul extrem de emotionant lasat de adolescenta inainte sa moara. 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies