O alta vedeta ProTV a pus capat unei povesti de iubire: "Nu mai exista sanse de impacare"

O alta vedeta ProTV a pus capat unei povesti de iubire: Nu mai exista sanse de impacare
Citeste mai mult despre: MasterChef, despartiri, Petru Buiuca, ProTV,
Data publicarii: 24 Iulie 2013
Data actualizare: 24 Iulie 2013
Petru Buiuca, castigatorul primei editii "MasteChef", s-a despartit de iubita lui, Anca, dupa doi ani de relatie. El a declarat ca e fericit cu viata lui si ca se concentreaza acum pe cariera.

Bruneta spunea despre castigatorul "Masterchef" ca l-a cucerit cu zambetul ei si i-a fost alaturi acestuia pe tot parcursul concursului. Anca a fost printre primele persoane care au aflat ca Petru este mai bogat cu 50.000 de euro, au impartasit emotii si o dragoste care parea eterna.

Vedetele ProTV te ajuta sa le faci o surpriza prietenilor. Uite cat de simplu e >>> http://friends.protv.ro/

Euforia nu a durat mult, caci la scurt timp dupa terminarea concursului, relatia dintre Petru si Anca a inceput sa scartaie, iar cei doi au decis sa mearga pe drumuri diferite.

Petru Buiuca este de parere ca nu se va mai intoarce la Anca, fosta iubita. "Am avut o relatie lunga, dar nu o mai am. Sunt linistit. Muncesc. Nu exista sanse de impacare", a declarat Petru pentru povestiri Adevarate, de la acasa TV.

Acum, fericirea lui Petru are legatura directa cu pasiunea sa pentru gatit. Alaturi de Mehrzad si Alexandru va invata oameni obisnuiti sa se descurce in bucatarie ca niste adevarati chefi.

Inventivitatea fostilor concurenti de la "MasterChef" nu se manifesta doar in domeniul gastronomic, ci incet-incet, incep sa acapareze si alte zone de interes.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies