O antrenoare de fitness a atras toate privirile când a intrat în supermarket. Cum era îmbrăcată

O antrenoare de fitness a atras toate privirile când a intrat în supermarket. Cum era îmbrăcată
Data publicarii: 12 Ianuarie 2022
Data actualizare: 16 Aprilie 2022
Sophie Allen, antrenoare de fitness, vrea să spargă tiparele și să le demonstreze oamenilor că poți ieșim oricum pe stradă sau la cumpărături, atâta timp cât nu exprimi vulgaritate.

Furioasă că femeile trebuie să se îmbrace într-un anumit fel pentru a fi considerate „acceptabile” de către societate, Sophie a încercat să crească gradul de conștientizare filmându-se făcând cumpărături în hainele ei de fitness. Mai exact, aceasta s-a dus la cmpărături purtând un top și niște colanți de fitness, care îi pun în evidență posteriorul bombat. 

Bineînțeles că a avut parte de priviri dezaprobatoare de la cumpărători atunci când a intrat în magazinul local în ținuta ei de sală.

Împărtășindu-și experiența fanilor ei de pe TikTok, ea a spus că s-a simțit „frustrată” că femeile trebuie să se prezinte într-un anumit mod în societate. „Este atât de dezamăgitor că în 2022 femeile sunt încă judecate pentru alegerea lor vestimentară”, a declarat aceasta, potrivit dailystar.co.uk.

Videoclipul ei a devenit viral și mulți internauți au avut ceva de comentat, fie pozitiv, fie negativ. Unul a spus: "Este ca și cum ai purta un costum de baie la film. Ținuta pur și simplu nu se potrivește cu locația."

Sursă: Instagram
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!