O bloggeriță a strâns peste un milion de dolari în 24 de ore. De ce a lăudat-o toată lumea

O bloggeriță a strâns peste un milion de dolari în 24 de ore. De ce a lăudat-o toată lumea
Citeste mai mult despre: bloggerita, copii, migranti, un milion dolari,
Autor: Dan Brumar
Data: 25 Iunie 2019
Glennon Doyle a reușit o performanță greu de egalat și de o celebritate de la Hollywood, după un apel lansat pe Instagram.

Bloggeriță și scriitoare cu 556.000 de fani pe rețeaua socială, Glennon Doyle a reacționat categoric după ce o știre a sensibilizat opinia publică americană. Agenția internațională Associated Press (AP) a dat semnalul, când a publicat un articol cutremurător despre condițiile mizerabile în care sunt ținuți copiii care trec ilegal granița în centrul de minori din Texas, situat la frontiera cu Mexicul.

În centrul de la graniță sunt cazați 250 de copii cu vârste cuprinse între 1 și 16 ani, care trăiesc în condiții deplorabile, „fără săpun, scutece, periuțe de dinți și servicii de sănătate”. Mulți dintre ei sunt bolnavi de gripă și nu sunt tratați corespunzător, mai scrie AP.

Așa arată tabăra migranților de la graniță. FOTO: Profimediaimages.ro

Bloggerița americană a lansat un apel pe Instagram pentru cetățenii din SUA, în încercarea de a strânge 240.000 de dolari pentru susținerea activităților unui centru de copii și ale unei școli, special gândite pentru minorii reținuți pe teritoriul SUA.

Citește și: Toți sunt cu ochii pe Ianis Hagi, dar și fiica fotbalistului e talentată! Cum arată Kira și cum vrea să cucerească lumea

Glennon Doyle și-a anunțat fanii că în 24 de ore a reușit să strângă peste un milion de dolari de la cei care au fost solidari cu această cauză.

„În 24 de ore voi ați strâns 1.195.245 de dolari ca răspuns de urgență și responsabilitate pe termen lung pentru atrocitățile la care sunt supuși copiii încarcerați. Și nu ne vom opri aici”, a scris Glennon Doyle pe Instagram.

FOTO: Glennon Doyle Instagram

Cei care au contribuit cu bani pentru susținerea acestei cauze au felicitat-o pe bloggeriță pentru inițiativă. Ei au considerat că banii lor nu puteau fi folosiți mai bine.

Citește și: Cardi B a plătit 100.000 de dolari pentru cadoul fiicei sale

Incredibil. Puterea oamenilor care cooperează. Atât de frumos”, a scris un fan.

„Nu doar America nu a uitat, nici Irlanda nu a uitat. Suntem aici, privind, strigând, susținând ceea ce faci. Asta este ceea ce contează și sunt recunoscător”, a scris un altul.

„Inima mea a fost atât de întunecată în ultima săptămână din cauza acestor lucruri. Această veste bună mă ajută. Îi iubesc pe acești copii și pe binefăcătorii lor. Mulțumesc pentru că ai dus asta la capăt, Glennon”, a mulțumit un alt fan.

„În cei 22 de ani de când vizitez copii în detenție, nu am auzit niciodată de asemenea condiții inumane”, a spus Holly Cooper, unul dintre managerii Davis Immigration Law Clinic, de pe lângă Universitatea California, citat de AP. Pentru acest centru social americanii au contribuit cu peste un milion de dolari.

FULLSCREEN
O bloggeriță a strâns peste un milion de dolari în 24 de ore. De ce a lăudat-o toată lumea
  • /Vezi episoade in intregime pe
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO