O bufnita l-a recunoscut pe omul care a salvat-o de la moarte. Modul in care ii multumeste a emotionat internetul

O bufnita l-a recunoscut pe omul care a salvat-o de la moarte. Modul in care ii multumeste a emotionat internetul
Citeste mai mult despre: bufnita, imagini, ingrijitor, multumire, reactie,
Data publicarii: 03 Decembrie 2016
Data actualizare: 03 Decembrie 2016
Imaginile cu bufnita GiGi au emotionat o multime de oameni. Pasarea a fost salvata de un om cu suflet mare si dusa la "Wild at Heart Rescue", o organizatie nonprofit din Mississippi, care se ocupa de tratarea si reabilitarea animalelor salbatice aflate in pericol.

Conform celor de la Bored Panda, bufnita a suferit o accidentare puternica in zona capului. Salvatorii pasarii nu au exclus posibilitatea ca bufnita sa fi fost lovita de o masina si abandonata intr-o stare critica. 

"Pasarea se afla intr-o stare deplorabila. E o adevarata minune ca a trait", a declarat Missy Dubuisson, fondatoarea organizatiei nonprofit. 

Dupa un tratament intensiv, GiGi s-a vindecat si si-a recaparat puterile. Perioada de reabilitare nu ar fi fost posibila fara ajutorul lui Douglas “Doug” Pojeky, barbatul care s-a ocupat de ingrijirea lui GiGi. 

Citeste si: A crescut un pui de gorila ca pe propriul sau fiu, iar apoi i-a redat libertatea. 5 ani mai tarziu, s-au intalnit in salbaticie

Se pare ca in timp, intre ingrijitor si bufnita s-a construit o prietenie bazata in primul rand pe incredere. "Doug a fost plecat pentru o vreme sa isi viziteze familia, iar la intoarce GiGi nu si-a incaput in piele de bucurie", povesteste Dubuisson.

Una dintre intalnirile dintre GiGi si ingrijitorul sau au fost surprinse cu un aparat de fotografiat. Atunci cand au fost postate pe internet, fotografiile au facut senzatie. Fara urma de indoiala, GiGi s-a atasat de Doug, iar modul in care ii multumeste pentru atentia si dragostea acordate e de-a dreptul emotionant. 

VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies