O calatorie de numai 2 minute cu taxiul, i-a schimbat viata soferului. Ce i s-a intamplat unui taximetrist cand a ajuns la destinatie

O calatorie de numai 2 minute cu taxiul, i-a schimbat viata soferului. Ce i s-a intamplat unui taximetrist cand a ajuns la destinatie
Citeste mai mult despre: calatorie, ce s-a intamplat, sofer, Taxi,
Data publicarii: 18 Ianuarie 2015
Data actualizare: 18 Ianuarie 2015
Sa duca un client din punctul A in punctul B este deja o rutina pentru orice sofer de taxi, dar ce a patit un barbat din Philadelphia poate schimba complet perspectiva din care se privesc lucrurile.

Oumar Maiga, un sofer de taxi de la o companie din Philadelphia, a luat un client  ca oricare altul si l-a dus in siguranta la destinatie, o calatorie care a durat mai pitin de doua minute. Costul total a drumul ajungea in jurul sumei de 4 dolari, iar clientul a decis sa ii lase bacsis restul pana la 1.000 de dolari. 

Maiga a fost atat de socat de gestul clientului sau incat l-a intrebat in nenumarate randuri daca este sigur de decizia sa, iar acesta a raspuns ca stie foarte bine ceea ce face si ca bacsisul este meritul lui.

"Am mai vazut astfel de gestuir de la turisti in timpul vacantelor, dar niciodata nu am primit atat de mult", a marturisit patronul companiei. Pentru ca nu a mai intalnit o astfel de situatie, barbatul a alertat imediat compania de taxi la care lucra, iar acestia au sunat la banca unde clientul avea cardul, dar acestia au refuzat sa ii dezvaluie indentitatea. 

Vezi imaginea aici!
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies