O cantareata din Romania si-a facut 17 operatii estetice, ca sa arate ca Nicoleta Luciu: VIDEO

O cantareata din Romania si-a facut 17 operatii estetice, ca sa arate ca Nicoleta Luciu: VIDEO
Citeste mai mult despre: Silvana Raciu,
Data: 28 Noiembrie 2012
Prima vedeta din Romania care a decis sa-si mareasca bustul este o cantareata de muzica populara: Nicoleta Voica. Ea si-a pus silicoane in urma cu 24 de ani.

Insa Nicoleta Voica nu este cea mai "tunata" din breasla ei: Silvana Raciu a suferit zeci de operatii estetice. Are 13 lipoaspiratii in mai multe zone si o rinoplastie despre care spune ca este un moft care doare extrem de tare.

"Am facut 13 lipoaspiratii, pentru ca am slabit foarte mult intr-un timp foarte scurt. Cel mai mult a durut rinoplastia", a spus Silvana Raciu la CancanTV.

Desi a devenit asa cum si-a dorit, Silvana inca nu are suficienta incredere in ea, asa ca atunci cand si-a simtit barbatul "amenintat" de o alta femeie, a actionat ferm.

"Eu cu sotul meu avem o relatie foarte speciala. El nu e gelos pe mine, insa eu sunt geloasa. Eu sunt o femeie geloasa din fire. Mi s-a parut mie ca o prietena a mea a exagerat cu apropierea fata de el. Se apropia de el prea mult. Este vorba despre Claudia Ghitulescu, dar nu am avut cu ea un scandal, nu m-am certat cu ea. Nu am facut altceva decat sa am grija sa nu se mai intalneasca deloc cu ea. Este posibil ca eu sa ma fi inselat, insa nu mi se pare un comportament normal fata de partenerul altcuiva. Nu mi se pare normal sa imi ia barbatul de gat sau sa il atinga" a mai povestit cantareata in cadrul aceleiasi emisiuni.

FULLSCREEN
O cantareata din Romania si-a facut zeci de operatii estetice, ca sa arate ca Nicoleta Luciu: VIDEO
  • /Românii talentați stau pe

VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO