O chelnerita a primit cel mai tare bacsis din viata ei. Nu i-a venit sa creada cand a vazut ce a primit de la doi necunoscuti VIDEO

O chelnerita a primit cel mai tare bacsis din viata ei. Nu i-a venit sa creada cand a vazut ce a primit de la doi necunoscuti VIDEO
Citeste mai mult despre: chelnerita, bacsis, cadou,
Data publicarii: 16 Decembrie 2014
Data actualizare: 16 Decembrie 2014
Cindi Grady lucreaza de ani de zile intr-un restaurant din Missouri, iar clientii care au fost serviti de ea s-au declarat mereu multumiti, insa, gestul unui cuplu a lasat-o fara cuvinte.

Gary Tackett si sotia sa Roxann merg de multa vreme la acel restaurant si o cunosc pe chelnarita. Cand au vazut prima data masina lui Cindi, ei au crezut ca este abandonata si ca nimeni nu poate conduce asa ceva.

"Era intr-o stare foarte proasta masina, noi am crezut ca a abandonat-o cineva in parcarea restaurantului. Am discutat cu sotia mea si am decis sa ii cumparam lui Cindi o masina noua", a declarat Gary.

Intr-o zi, dupa ce au luat masa si Cindi i-a servit, cei doi au iesit afara. Imediat, sefa chelnaritei i-a spus sa lase o colega in locul ei si sa o insoteasca pana in parcare.

"Am crezut ca am facut ceva gresit si ca o sa fiu sanctionata. Nu m-am asteptat nicio clipa la asa ceva", a marturisit chelnarita.

Cand a ajuns in parcare, Cindi a vazut o masina Ford nou-nouta.

Citeste mai multe pe stirileprotv.ro!
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies