O chelnerita a izbucnit in lacrimi cand a vazut reactia unui client. Ce s-a intamplat i-a schimbat complet viata

O chelnerita a izbucnit in lacrimi cand a vazut reactia unui client. Ce s-a intamplat i-a schimbat complet viata
Citeste mai mult despre: chelnerita, ce s-a intamplat, client, lacrimi,
Data publicarii: 24 Aprilie 2015
Data actualizare: 24 Aprilie 2015
Exista o multime de chelneri care se angajeaza in restaurante si isi dedica intreaga viata meseriei lor. Clientii sunt extrem de importanti pentru ei si fac tot ce le sta in putinta pentru ca oamenii pe care ii servesc sa se simta bine in restaurantul in care lucreaza.

Asa se intampla de fiecare data si in cazul lui Brandi. Femeia a respectat cu sfintenie cerintele clientului ei, iar atunci cand a primit un bacsis de 200 de dolari pentru o masa care a costat numiai 9, tanara pur si simplu a izbucnit in lacrimi.

I can't believe this really happens...

Ceea ce nu stia ea era faptul ca cel pe care l-a servit a auzit-o cand ii povestea unui coleg de munca ca ii este foarte dor de fiul ei, dar ca nu are bani sa il viziteze.

Acesta i-a lasat pe langa bacis si un biletel in care i-a marturisit ca ii multumeste pentru serviciile oferite, i-a spus ca a auzit-o vorbind despre fiul ei, asa ca s-a gandit sa o ajute ca sa il poata vizita.

Exista oameni speciali in aceasta lume care chiar sunt atenti la ceea ce li se intampla oamenilor de langa ei, iar acest este un lucru extraordinar.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies