O cură de slăbire corectă face cât toate afrodiziacele din lume

O cură de slăbire corectă face cât toate afrodiziacele din lume
Data publicarii: 12 Decembrie 2008
Data actualizare: 12 Decembrie 2008
Oana Cuzino abordează un subiect cât se poate de fierbinte în ediţia din 13 decembrie a emisiunii de weekend Ce se întâmplă, doctore?, încercând să afle felul în care greutatea influenţează viaţa sexuală.

Specialiştii afirmă răspicat că cel mai bun afrodiziac, pentru persoanele care se confruntă cu un exces de greutate, este o cură de slăbire ţinută până la capăt. Diana Done, concurenta de la Poftiţi la slăbit, care a slăbit nu mai puţin de 35 de kilograme, vorbeşte despre faptul că în urma curei şi-a revigorat total spectaculos viaţa sexuală. Diana este o învingătoare în lupta cu kilogramele, iar avantajele curei pe care a ţinut-o nu sunt doar de ordin estetic, ci ea a câştigat enorm şi la capitolul sănătate, pentru că dragostea şi sexul \\ntăresc sistemul imunitar. 

Medicul american Dean Ornish şi-a dedicat o parte din timp studiind legătura dintre dragoste şi sănătate şi destăinuie concluziile în ediţia din 13 decembrie a emisiunii Ce se întâmplă, doctore?   

Pentru că o familie fericită este garanţia unui trai împlinit, de multe ori părinţii trebuie să gestioneze o serie de conflicte care apar în sânul ei. Una dintre cele mai mari provocări este rivalitatea care se poate naşte între copii. Pavel Bartoş şi Mihaela Cernea dezvăluie metodele lor de domolire a competiţiei acerbe dintre copii, iar psihologii dau câteva sfaturi utile pentru mămicile şi tăticii care se confruntă cu astfel se situaţii.
   
Pentru că sărbătorile se apropie cu paşi repezi, un celebru degustător de produse rafinate şi Peter Imre au câteva sugestii pentru un festin culinar care sparge tiparele tradiţiei şi constituie o adevărată concurenţă pentru tobă şi cârnaţi. Care sunt deliciile rafinate pe care cei doi le propun, în ediţia din weekend a emisiunii Ce se întâmplă, doctore?
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies