O eleva a fost intrebata la scoala care este indicele ei de masa corporala, iar raspunsul oferit a devenit instant viral

O eleva a fost intrebata la scoala care este indicele ei de masa corporala, iar raspunsul oferit a devenit instant viral
Data publicarii: 06 Aprilie 2016
Data actualizare: 06 Aprilie 2016
La unul dintre testele pe care le-a dat la scoala, Tessa Embry, o tanara din Indiana, a avut o cerinta in care i s-a cerut sa-si calculeze indicele de masa corporala.

Deranjata de aceasta intrebare, americanca nu a stat pe ganduri si a oferit un raspuns care a devenit imediat viral, explicatia data de aceasta fiind apreciata de sute de mii de oameni din intreaga lume.

Pentru a raspunde la respectiva intrebare, Tessa a inceput prin a explica ca indicele de masa corporala nu mai reprezinta un indicativ pentru definirea greutatii si obezitatii.

"Acest indice nu ar trebui folosit intr-un test la scoala, unde deja elevii sunt deja stresati de felul in care arata", a scris aceasta.

 

"My BMI is none of your concern because my body and BMI are perfect and beautiful just the way they are."

Posted by BuzzFeed Trending on Monday, April 4, 2016

Adolescenta a continuat in acelasi stil: "La inceputul anului, am avut tot felul de ganduri neplacute despre felul in care arat".

Mama Tessei a vrut sa se asigure ca fiica sa este sanatoasa, iar dupa ce a inceput sa ia in greutate a dus-o la cateva controale medicale, iar testele au aratat ca nu are probleme.

"Nu voi calcula acest indice, deoarece medicii mi-au scus ca greutatea mea este normala pentru aceasta perioada. Am inceput sa-mi iubesc corpul, iar acest indice nu e treaba voastra", a incheiat tanara.

 

So proud of the family of one of my friends. Her daughter had to do a middle school project that involved...

Posted by MacLeodCartoons on Wednesday, March 30, 2016VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies