O farsa care a mers prost. A incercat sa convinga un taximetrist sa-l ajute sa scape de un cadavru. Cum s-a terminat totul

O farsa care a mers prost. A incercat sa convinga un taximetrist sa-l ajute sa scape de un cadavru. Cum s-a terminat totul
Citeste mai mult despre: farsa, taximetrist,
Data: 09 August 2013
Niste baieti din Australia, de la grupul umoristic The Royal Stampede, au pus la cale o farsa pe cat de ingenioasa, pe atat de riscanta.

Cum ar reactiona, oare, un taximetrist daca l-ai chema in padure, sa te ajute sa cari si sa ascunzi un cadavru, s-au intrebat ei. Curiosi sa afle raspunsul, unul dintre ei s-a lasat infasurat intr-un cearsaf si legat cu banda adeziva, iar un altul a chemat un taxi si l-a rugat pe sofer sa-l ajute sa puna in portbagaj diverse obiecte. 

Printre ele, o lopata, o cazma si… un cadavru. Cand taximetristul l-a intrebat care e treaba cu pachetul alb, legat cu sfoara, tanarul a raspuns nonsalant ca acolo e un covor persan.

Totul s-a desfasurat in fata unei cabane din padure, un loc retras, si, dupa cum arata inregistrarea, taximetristul a fost foarte cooperant la inceput, l-a ajutat sa-si spuna toate lucrurile in masina, inclusiv “cadavrul”. Cu prima ocazie, insa, soferul a demarat in tromba si a plecat fara clientul dubios. Omul habar nu avea ca e victima unei farse si, cel mai probabil, hotarase sa duca pachetul suspect la politie, pentru a nu-si pata constiinta. 

Tanarul care a jucat rolul clientului dubios s-a vazut nevoit sa sune la dispeceratul de taxi, pentru a da de urma taximetristului speriat si pentru a-si recupera prietenul legat din portbagaj. Chiar daca farsa nu a mers asa cum s-au asteptat, totul s-a sfarsit cu bine.Taximetristul  si-a schimbat complet atitudinea dupa ce a aflat ca va aparea intr-o farsa pe Youtube si a ramas prieten cu cei doi baieti.
 

FULLSCREEN
O farsa care a mers prost. Au incercat sa convinga un taximetrist sa ii ajute sa scape de un cadavru
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO