O femeie a crezut că l-a cunoscut pe bărbatul visurilor ei pe o aplicație de întâlniri, până a aflat cine era cu adevărat

O femeie a crezut că l-a cunoscut pe bărbatul visurilor ei pe o aplicație de întâlniri, până a aflat cine era cu adevărat
Citeste mai mult despre: aplicatii dating, Julie Haynes,
Data publicarii: 21 Ianuarie 2022
Data actualizare: 21 Ianuarie 2022
Aplicațiile de dating sunt utile și nu puține au fost cazurile în care o întâlnire s-a transformat într-o căsnicie, datorită acestor aplicații.

Julie Haynes însă nu a avut acest noroc. Mamă a doi copii, divorțată, aceasta a crezut că și-a întâlnit online marea dragoste. Bărbatul cu care vorbea spunea că este un constructor cu propria sa firmă.

Ulterior, Julie a aflat un lucru care a lăsat-o fără cuvinte: acesta era logodit și nu era nicidecum bărbatul care pretindea că este. 

Vorbeam cu acest băiat și el îmi spunea povestea vieții lui. Mi-a spus că este constructor și că are propria lui firmă, cu patru sau cinci băieți ca angajați”.

Julie a spus că i-a plăcut tipul pentru că „a fost întotdeauna respectuos” și nu a încercat niciodată ceva nepotrivit. După un timp, bărbatul a rugat-o pe Julie să iasă la o întâlnire cu o cafea, însă pe ultima sută de metri acesta a anulat totul. 

M-am gândit, de ce nu mi-a trimis un mesaj mai devreme? De ce a așteptat până în ultimul moment?

După ce a devenit suspicioasă, Julie a decis să investigheze cu cine vorbea de fapt. Într-un final a aflat că totul  a fost o minciună și, după ce și-a spus povestea pe internet, alte femei i-au spus că același bărbat le-a mințit și pe el. Acesta nu deținea nicio firmă, avea alt nume și era logodit. 

Sursă foto: Instagram
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!